Pičš izrakstija no mājas grāmatas vai paliek par šauru ?!Es zinu kur tu to treileri novietosi, ja atradīsu ! Ps. Tev vajag pašam šādu treileri atvilkt no fričiem !
Pārdodu melnas ādas PGS bikses M izmēra. Tā kā esmu šajā sezonā ielīdis burkāna tērpā (pilnā orandžā PGS), tad šīs man visu laiku stāv bez pielietošanas. Man viņas ir mazliet par lielu, laikam nometis svaru esu, jo tagad perfekti S izmērā lienu iekšā :-) Kad pirku Kawasaki bodē, pārdeva bez slaideriem, nācās iepirkt papildus caur eBay.Bildes:Tā lūk viņas izskatās istabā ar sliktu apgaismojumu bildējot ar zipspūldzi Maziņš skrāpējums uz labās bulkas, kad norāvu uz mutes "333"A šitā ir PGS slimība laikam, jaunajām biksēm arī mazliet šuve atgājusi vaļā kreisajā sānā, bet to var salabot pa 1-3ls (kaut vai tajā pašā Olimpijā pie šuvējas aiznesot, vai vecmammai iedodot) Ja ir vēlme pielaikot atrodos Ķengaragā (Prūšu un Rušonu krustojumā, tur kur veikals Beta). Ar pārdošanu nesteidzos: 70 latvijas naudiņas, bez slaideriem varam sarunāt lētāk.Telefons >> 26 08 33 05
Kurš pirmais pieteiksies, tas pirmais dabūs - motopūderī nelikšu pagaidām. 60 ls.