kāds negrib no par simboliski taisnīgu atlīdzību atpirkt/savākt HTC TOUCH DIAMEND (pirmais) +auto lādētājs, turētājs, un vēl kautkāda huina.
Quote from: ixers on November 01, 2011, 17:48:04kāds negrib no par simboliski taisnīgu atlīdzību atpirkt/savākt HTC TOUCH DIAMEND (pirmais) +auto lādētājs, turētājs, un vēl kautkāda huina.Bet ir tak kāds āķis? neiet, ne? Ja iet, tad met man PM, kas Tev garšo un es konfiscēšu. man noderēs
Quote from: Guncha on November 01, 2011, 20:09:22Quote from: ixers on November 01, 2011, 17:48:04kāds negrib no par simboliski taisnīgu atlīdzību atpirkt/savākt HTC TOUCH DIAMEND (pirmais) +auto lādētājs, turētājs, un vēl kautkāda huina.Bet ir tak kāds āķis? neiet, ne? Ja iet, tad met man PM, kas Tev garšo un es konfiscēšu. man noderēs nometu uz gridas, pazuda skana, tobis es dzirdu mani nedzird. Uz darbnicu stibijis neesmu. Piedāvājums par alus sešpaku neinteresē, tad labāk lai stāv plauktā. Tobiš var sarunāt es Tev telefonu, tu man $$, pats aiztipini pie meistara (uz sava rekina), ja meistars saka, ka kapi ir, tad es Tev naud tu man to verk, protams sapratigos terminos. parejais viss atbilstosi dabigajam telefona nolietojumam saudzesanas rezima,
Varbūt kādam ir aizķērušās CBR900RR ('98) izpūtēja bikses, kolektori? Gribētu iegūt savā īpašumā