naudas nav
Quote from: Mixy on May 18, 2011, 13:57:49naudas nav Esi taču orģinālāks - nevienam naudas nav !
Quote from: MIGs on May 18, 2011, 14:01:38Quote from: Mixy on May 18, 2011, 13:57:49naudas nav Esi taču orģinālāks - nevienam naudas nav ! labi, žēl naudas man jau tā pa daudz spēļmantiņu
labi, žēl naudas man jau tā pa daudz spēļmantiņu
Pārdodu SuperMoto riteņus.Excel melnās aplocesTalon zeltītās rumbas.Komplektā:* Bremžusuporta adapteris priekš 320mm bremžu diska +- Šāds* Priekšējais bremžu disks( Peldošais ).* Pakaļējais bremžu disks.* Pakaļējais zobrats praktiski jauns.* Samianīiti riteņu gultņi+blīvslēgi.* Riteņi labā stāvoklī.* Orģināli stāvēja uz Suzuki. Uzvirpojot tulkas uzliku uz KTM 525SX. Tātad ar diviem dažādiem tulku(distanceru) komplektiem vajadzētu derēt Suzuki, Kawasaki, KTM, un pieļauju, ka citi japāņi, Husqvarnas, Husabergi utt.* Atrodas Saulkrastos, bet ja ir baigā velme var paķert uz Rīgu.Zvaniet: 29773440 un varēsiet sarunāt par riteņu apskati, iegādi utt... Es pats tur uz vietas neesmu. Protams var prasīt aŗī man. Cena: 350Ls.
Varētu iegādaties pīpināmie priekš Māšeles motocikla.Ganjau, ka der jebkurš 12V. Sliktākaja gadijuma nāksies noskrūvēt Gacho dolgastrojam lai Māšeles mocis var dabūt TA !