pag. un tad par krosaciem ari bus jamaksa jeb tikai par to tehniku kam ir numuri iznemti. nu tobish kvadram tikai tam kam tie zalie nr vai ka vini tur saucas. ja?
Quote from: mb on November 27, 2009, 17:46:40pag. un tad par krosaciem ari bus jamaksa jeb tikai par to tehniku kam ir numuri iznemti. nu tobish kvadram tikai tam kam tie zalie nr vai ka vini tur saucas. ja?nu tad zajebis, tos zaļos numurus var izmest misenē...dēļ viņiem 24ls maksāt...nuuuu...paldies un jā, kāds vel nah ceļa nodoklis, ja ar kvadru pa ceļu nedrīkst braukt :finger:
Nemaz nerunaajot par to ka vareetu iestaaties arii ar saukli - norakstiit gerhardu, lukstinju un repshi - sakaraa ar shameejo aciimredzamo nekompetenci virzot izskatiishanai idiotiskus likumprojektus.Pagaidaam uz to visu skatoties esmu sapratis ka arii 5.klases skolnieks vareetu iet par finanshu ministru, ja visa valsts probleemu risinaashana balstaas nevis ilgterminjaa, bet peec matemaatiskas formulas - vajag 3 ljiimonus, kaadus nodokljus vareetu izgudrot lai no katra lv iedziivotaaja nokaastu vismaz paaris latus Daunji ibio P.S. Un ko domaa dariit muusu portaala autobrauceeji - jeb vinjus pilniibaa apmierina 100% sadaardzinaajums :nesapratu: Man personiigi ir doma ka vajag piedalities arii autobrauceeju akcijaas, zinot ka gandriiz katram no mums ir auto kura eksplutaacijas maaksliiga sadaardzinaashana ietekmee muusu rociibu :do_not:
par auto es domāju ka ir ok., tas pieaugumus. Tizli ir tie nosacījumi, ka jāpiķo brauc vai nebraucPar moči gan bija projekt nu par traku
Quote from: ixers par auto es domāju ka ir ok., tas pieaugumus. Tizli ir tie nosacījumi, ka jāpiķo brauc vai nebraucPar moči gan bija projekt nu par traku+1, vnk kāds lohs klusiņām ieminējās, ka varētu sotaciņu, un mediji momentāli uzpūta megaburbuli no tā..........Bet, ja klusētu, tad arī tā paliktu, tas nu gan sto punktov!
Aāāāāāā, bla, kā ierēcu!!!! Trīs reizes laboju, nehuja nesapratu, tad pieleca!!! AAAAAAAAAAAAA, ņemogu!!!Par ko ņirdzu? Miiiiiilzīgs cepums mūsu datoriķiem, siseņiem un droši vien, ka rgx -am!!! Labs!Pamēģiniet uzrakstīt vārdu M.E.N.T.I., tikai ar mazajiem burtiem un bez punktiem. Sorrrry par oftopicu, bet nu ļoti labs!