Labdien,LNT ziņās redzēju sižetu par motocikla ikgadējā nodokļa palielināšanu un nošokējos par Jūsu izteikumiem. Kā var motocikls būt luksusa prece, tas taču ir transportlīdzeklis gan pēc likuma gan arī pēc būtības. Lai vai cik vieds Jūs nebūtu, jūs nevarat izlemt kas ir luksusa prece. Vajadzētu nošķirt lūdzu 125 kubikcentimetru ielas moci par 300 Eur no dārga čopera vai superbaika. Visā eiropā cilvēki brauc ar moci, jo tas ir lētāk, ātrāk un ir plašākas iespējas to novietot nevis tāpēc ka nebūtu kur naudu likt. Ar motocikliem pārvietojas liela daļa jauniešu, kuriem diemžēl nav mūsu valstī tik lielas algas kā Jums godājamais ministra kungs.Uzskatu par nekompetenci no jūsu puses ieviest nodokli par laiku kad mans mocis stāv garāžā nelietots. Tas nav tiesiski likt man maksāt par garāžā stāvošu moci.Ceru ka ņemsiet vērā manus iebildumus, jo ja šie abi grozījumi tiks pieņemti, uzskatīšu par savu goda lietu piedalīties visos protestos, kā arī uzskatīšu par cēlu mērķi aģitēt savus radiniekus un paziņas pret jūsu partiju un Jums personīgi vēlēšanās.
Būtu pateicīgs, ja, ņemot vērā valsts iedzīvotāju ienākumu samazināšanos, Jūs man varētu izskaidrot uz kādiem kritērijiem balstoties un pēc kādām formulām tika aprēķināti Jūsu izstrādātie ikgadējo nodevu un nodokļu palielinājumi. Kā arī kādā tieši veidā ikgadējās nodevas un citu uz transportlīdzekļiem attiecināmo nodokļu palielināšana uzlabos Latvijas valsts ceļu kvalitāti un satiksmes drošību uz tiem.Ceru, ka ņemsiet vērā manus iebildumus un šie grozījumi netiks pieņemti, pretējā gadījumā gūšu apstiprinājumu jūsu neatbilstībai ieņemamajam amatam, un uzskatīšu par pienākumu pie-dalīties visos ar jūsu darbības sekām saistītajos protestos.
No shii raksta var panjemt domas un iekopeet savaa veestulee http://www.apollo.lv/portal/news/articles/186620un GALVENAIS VISI PACENŠAS AIZSŪTĪT VĒSTULI 27.11tad pirmdiena buus diezgan noslogota darbadiena shajās ministrijaas (c) goblins
piemeers veestulei uz fmLNT ziņās redzēju sižetu par transporta līdzekļu ikgadējo nodevu palielināšanu un jūtos šokēts. Ņemot vērā to, ka jebkurš motocikls ir krietni lētāks gan iegādē, gan ekspluatācijā, kā tieši tādām pat funkcijām paredzēta auto- mašīna, kā arī atšķirībā no autotransporta patērē mazāk degvielas, aizņem mazāk vietas uz ceļa, ne- rada sastrēgumus un mazāk piesārņo vidi, uzskatu, ka, pretēji jūsu rīcībai, kompetentam finanšu ministram būtu tieši būtu jāatbalsta šāda transporta veida izmantošana.Uzskatu, ka arī nav tiesiski likt man maksāt nodokli par transportlīdzekli, kurš kādu laiku netiek izmantots.Būtu pateicīgs, ja, ņemot vērā valsts iedzīvotāju ienākumu samazināšanos, Jūs man varētu izskaidrot uz kādiem kritērijiem balstoties un pēc kādām formulām tika aprēķināti Jūsu izstrādātie ikgadējo nodevu un nodokļu palielinājumi. Kā arī kādā tieši veidā ikgadējās nodevas un citu uz transportlīdzekļiem attiecināmo nodokļu palielināšana uzlabos Latvijas valsts ceļu kvalitāti un satiksmes drošību uz tiem.Ceru, ka ņemsiet vērā manus iebildumus un šie grozījumi netiks pieņemti, pretējā gadījumā gūšu apstiprinājumu jūsu neatbilstībai ieņemamajam amatam, un uzskatīšu par pienākumu pie-dalīties visos ar jūsu darbības sekām saistītajos protestos.Cerot uz sapratni,Finanšu ministrija, (E. Repšes k-gam)Adrese: Smilšu iela 1, Rīga, LV-1919, Latvija
kad ir pedejais datums, kad sis vestule jaizsuta kā ierakstīta :? respektīvi kuras dienas zīmogam jābūt
Nodeva par vieglo automašīnu līdz 1500 kg būs 24 lati (līdz šim 12 latu), no 1501 kg līdz 1800 kg - 48 lati (līdz šim 24 lati) - nav minets vai rekina no pashmasas vai pilna masasman subaram teh pase pashmasa ierakstita 1505 kg
Quote from: mb on November 27, 2009, 16:23:39Nodeva par vieglo automašīnu līdz 1500 kg būs 24 lati (līdz šim 12 latu), no 1501 kg līdz 1800 kg - 48 lati (līdz šim 24 lati) - nav minets vai rekina no pashmasas vai pilna masasman subaram teh pase pashmasa ierakstita 1505 kg no pilnas