Muris tu esi vainīga ! Šādu variantu es pagatavošu !Tik jāatrod kur veikalā ir tie maisiņi - Rimi iepirkuma maisiņš gluži nederēs
nesen netiishaam atklaaju BAIGI GARSHIIGO SHTELLI saucaas "Santamarija" viina marinaade - meerce (maksaa ap 70 santiimiem viens iepakojums)Pielietojums elementaarsLielopa galjinja (man patikaas ar kaulinju) ieliekam cepamajaa maisinjaa pa virsu vnk uzlejam meerci, diezgan lielaa temperatuuraa atstaajam cepeshkraasnii uz 45 - 50 min, paraleeli var kartupeljus notiiriit un novaariit, kaa arii salaatinjus uztaisiitbet taa galja......... tajaa marinaadee (bez reaalas marineeshanas) ...vnk fantastiska
mani shovakar izlutinaja. krasni cepti kartupenlji ar sieru pa virsu, cepti lasha gabalinji un salati ar french dressing. pa virsu viens guiness, viens bitter un mazliet baltviina tagad lai viss labak nosezhas.
Quote from: mb on October 25, 2009, 22:00:12mani shovakar izlutinaja. krasni cepti kartupenlji ar sieru pa virsu, cepti lasha gabalinji un salati ar french dressing. pa virsu viens guiness, viens bitter un mazliet baltviina tagad lai viss labak nosezhas. Beidz lietot šaibas, un Tavi ceptie pelmeņi ar kefīru atkal ieņems savu izskatu.............
Quote from: Bigman on October 25, 2009, 22:05:54Quote from: mb on October 25, 2009, 22:00:12mani shovakar izlutinaja. krasni cepti kartupenlji ar sieru pa virsu, cepti lasha gabalinji un salati ar french dressing. pa virsu viens guiness, viens bitter un mazliet baltviina tagad lai viss labak nosezhas. Beidz lietot šaibas, un Tavi ceptie pelmeņi ar kefīru atkal ieņems savu izskatu............. grīda :griida:
Quote from: ixers on October 25, 2009, 22:11:04Quote from: Bigman on October 25, 2009, 22:05:54Quote from: mb on October 25, 2009, 22:00:12mani shovakar izlutinaja. krasni cepti kartupenlji ar sieru pa virsu, cepti lasha gabalinji un salati ar french dressing. pa virsu viens guiness, viens bitter un mazliet baltviina tagad lai viss labak nosezhas. Beidz lietot šaibas, un Tavi ceptie pelmeņi ar kefīru atkal ieņems savu izskatu............. grīda :griida:ejiet bekot