Landij,palīgā!Inese sadomājusi vārīt bumbierus vīnā. Pastāv liela iespēja sačakarēt gan vienu,gan otru produktu(es jau vairāk uztraucos par bumbieriem )Kādi būtu tehnoloģiski norādījumi?
Atrast var,bet es paļaujos uz profesionāliem!Landij paldies!
Bet vai tad nav tā, ka alkohols izgaro Tad kāda velna pēc vajag vīnu izmantot
Man arii liekas ka mosh viinu var aaizstaat ar vinogu sulu
Quote from: ronis on November 22, 2010, 11:31:55Bet vai tad nav tā, ka alkohols izgaro Tad kāda velna pēc vajag vīnu izmantot garšai......ne, lai pielietos.....
Man arii liekas ka mosh viinu var aaizstaat ar vinogu sulu Galvenais lai goblins šito nesāk lasīt.... ņems un vēl aizies ar sirdi
Quote from: rgx on November 22, 2010, 11:37:31Man arii liekas ka mosh viinu var aaizstaat ar vinogu sulu Galvenais lai goblins šito nesāk lasīt.... ņems un vēl aizies ar sirdi galvenais ir nedirst es tev kaadreiz paraadiishu kaa taisa galjas marinaadi ar viskiju, jums iesaaceejiem jau viss jaaparaada