Sveiki. Meklējam aktierus zināma zīmola matraču TV reklāmām sekojošās pozīcijās: 1) Jauns ģimenes pāris ar dzirksteli acīs (mīlestība starp viņiem vēl jūt, ka virmo) Vēlams, lai pārim būtu sunītis, kas nebaidās no saimniekiem, lien klēpī, laizās un priecīgi ierejās ikreiz, kad filmēšanas brīdī tiek pateikts matrača nosaukums. 2) Divas padzīvojušas, vīrišķīga tipa sievietes. Vēlams, lai sievietes arī dzīvē dalītu vienu divguļamo gultu, un kāda no viņām varētu pastāstīt to, kā kādreiz glabāja dažādus ēdienus šķirbā starp diviem matračiem, un, kad draudzene aizmiga, tad pa kluso ēda bulciņas un želejlācīšus. Otra draudzene tagad ir ļoti priecīga, jo pēc jaunā matrača iegādes, pirmā draudzene ir atmetusi kaitīgo ieradumu. 3) Nebēdnis vīrietis ap 30, kuram ir regulāras vienas nakts attiecības. Būtu labi, ja viņam filmēšanas laikā iezvanītos mobilais telefons, un tā būtu viena no viņa meitenēm, kas prasītos pie viņa ciemos, un uz ko viņš atbildētu:"Bet protams, mans seksodroms jau ir sagatavots, lai mēs uz tā piezemētos". Tad viņam būtu jānoliek klausule, un jāturpina stāstīt kamerā, ka parasti viņš meitenēm vienmēr stāsta stāstu par to, ka tagad viņi guļ zem segas kā tādas divas lidmašīnītes pa nakti angārā. 4) Sterila ģimene ar paniskām bailēm no neredzamām briesmām. Visā dzīvoklī ir izvietoti krēsli, pa kuriem visa ģimene pārvietojas. Uz zemes drīkst atrasties ne ilgāk kā 5 sekundes, jo tas ir laiks, kurā mikrobi nepaspēj uzrāpties cilvēkam virsū. Vienīgā drošā vieta dzīvoklī ir matracis, kas ir antibakteriāls un neitralizē visas putekļu ērcītes. Pirms viņi iegādājās šo matraci, ģimene gulēja uz follija palagiem. Ja jūs pazīstat kādu, kurš atbilst šim raksturojumam, lūdzu dodiet ziņu, jo kļūt par TV zvaigzni varbūt tiek dota tikai reizi mūžā.
Komandieris ierindniekiem pavēl uzvilkt gāzmaskas, tad novilkt. Pieiet pie viena no ierindniekiem un saka: - Es taču liku novilkt gāzmaskas! - Es jau arī novilku. - Nu ir gan ģīmis!