Quote from: paera on February 08, 2012, 13:59:17Ai man juusu probleemas nav saprotamas Laikam manii iztruukst kaada buutiska detalja Es uzreiz uzrakstīšu, ka esmu šovinistu cūka! lai man nav jāraksta gari teksti (25 cm) par detaļām, kas trūkst!
Ai man juusu probleemas nav saprotamas Laikam manii iztruukst kaada buutiska detalja
Quote from: ronis on February 08, 2012, 14:16:06Quote from: paera on February 08, 2012, 13:59:17Ai man juusu probleemas nav saprotamas Laikam manii iztruukst kaada buutiska detalja Es uzreiz uzrakstīšu, ka esmu šovinistu cūka! lai man nav jāraksta gari teksti (25 cm) par detaļām, kas trūkst!Uzraksti gan
Man liekas ka rīt būs atrakcijas darbā ar fokusu :daudznaudas: :miljoionars: :jaunsbentlijs:
Quote from: rgx on February 08, 2012, 19:33:21Man liekas ka rīt būs atrakcijas darbā ar fokusu :daudznaudas: :miljoionars: :jaunsbentlijs:Ja Ronit, nu leti tas nebija
Quote from: paera on February 08, 2012, 13:59:17Ai man juusu probleemas nav saprotamas Laikam manii iztruukst kaada buutiska detalja Vai ljaudis baltos halaatos nesauc to par orgaanu?
paera..ja skapis atsūta bi;leti uz uk un aicina ciemos..uzmanies..tas ir slazds..galu galā viņš mācijās par organu kurjeru