Как известно, лучшая защита - нападение. Опаздавший ученик вошел в класс с фразой: «Вы что тут охуели все?!
Kungs uzaicina dāmu uz kino. Pēc seansa pavada mājās:- Es jums ļoti pateicos, man bija patīkami pavadīt šo vakaru kopā ar jums.Viņa domā:- Vai tiešām viņš neuzprasīsies uz tasi kafijas?Nē, atvadījās un aizgāja. Nākamajā reizē uzaicināja dāmu uz teātri, pēc izrādes pavada dāmu mājās un saka:- Es jums ļoti pateicos, man bija patīkami pavadīt šo vakaru kopā ar jums.Viņa domā:- Vai tiešām viņš neuzprasīsies uz tasi kafijas?Nē, atvadījās un aizgāja. Nākamajā reizē uzaicināja dāmu uz restorānu, pēc vakariņām pavada dāmu mājās un saka:- Es jums ļoti pateicos, man bija patīkami pavadīt šo vakaru kopā ar jums.- Klausieties, vai jūs gadījumā neesat impotents?- Nē, esmu intelektuālis. Labāk trīs dienas pagaidu, nekā trīs stundas pielauzt!
strādāšu rīt...vēlētos piebilst ka dzīvē tā nenotiek... par tādiem izgājieniem var trāpīt karāties aiz riekstiem pie vanšu tilta vai arī ar maisu galvā meža vidū rakt bedri...