Es ar visām četrām par Rona piedāvājumu.Nu visi šitie ankingi-hujankingi tā bikiņ besī. Neizprotu šito soc portālu ēru un hipsterisma bullshita bumu.maigākiem vārdiem piebildīšu- man tas pasākums liekas banāls
Laikam mb gribēja ielikt privāto plankinga galeriju un nepatīk, ka ir cilvēki, kuriem tas viss liekas stulbuma kalngals
Quote from: ronis on September 01, 2011, 12:18:53Laikam mb gribēja ielikt privāto plankinga galeriju un nepatīk, ka ir cilvēki, kuriem tas viss liekas stulbuma kalngals nea, es pieturos pie tradicionalakam -ing disciplinam (drinking un fucking) ka ari miesasbuve tapat ka tev nelaju taisit kvalitativu plankingu. vairak izskatas pec sabraukta aljna tad nevis pec deelja
Gucīs - nez ko pati Cepums par to saka ?! Arī Latvijā cilvēku tirdzniecība(arī dāvināšana) ir aizliegta !
Quote from: MIGs on September 01, 2011, 13:42:33Gucīs - nez ko pati Cepums par to saka ?! Arī Latvijā cilvēku tirdzniecība(arī dāvināšana) ir aizliegta ! Ehhh... ko nu man vairs tiem abiem teikt... Lai kā Guciic mani Ronim solītu, viņš savu iespēju ir palaidis garām!
Dāmas, dāmas, nevajag scēnas, 1 ned. vienai, 1 ned. otrai, utt.
Quote from: ronis on September 01, 2011, 14:56:23Dāmas, dāmas, nevajag scēnas, 1 ned. vienai, 1 ned. otrai, utt. 1 nedēļa vienai 2 nedēļa otrai un Ronis P.S. Lai gan es jau nezinu kādas jums ar Gucīti tās attiecības!
Un vispār tas teksts bija pavisam par ko citu. Bet nu jau sāk parādīties nelielas bailes braukt uz motodzeršanas spēlēm, ja Tu tā draudi