kas ar ZZS? ta vispaar - ibio= par ko balsot sogad? visi vecie pedi jaunaas kuliitees
Zaļie zemnieki ? Da tu esi debīls par lemču balsot ?! Tikpat labi var balsot par nelaiķi klopu vai haritonovu ! Tie tipa ar atbildēja par kārtību rajonā !
a par ko tad balsot? es reaali no politikas esmu ahuuuuuna taalu. Nav ne mazaakaas nojausmas kur krustinju ievilkt
Elektropreču veikalā:- Jums pagarinātāji ir?- Kā pagarinātāji?--Mīļās sievietes, nepiedāvājiet izvēli: “Es vai šņabis!” Jūs sev neatstājat ne mazāko iespēju.--Jānītis ar Maijiņu lasa zoologijas mācību grāmatu un par kaut ko aktīvi strīdās ik pa brīdim pieminot vecmāmiņu. Vecmāmiņa, priecājoties, ka bērni uzskata viņu par pietiekami zinošu un autoritatīvu personību iet pie mazajiem un piedāvā izskaidrot strīdīgo jautājumu. Uz ko Jānītis jautā:- Vecomāt, vai tev ir menstruācijas?- Nav gan, Jānīt.- (Maijiņai) Nu lūk, es taču teicu, ka viņa ir tēviņš!--- Mīļais, vai tiesa, ka man acis ir zilas kā debesis?- Aha- Un lūpas sarkanas kā rozes?- Aha- Ak, mīļais, kā man patīk, ka tu tādus dzejiskus epitetus man velti.--
Tu?
Quote from: Landija on September 11, 2010, 23:53:01Tu? mati tumsi. un stanoks garaks.