Es bērnībā biju tik neglīts, ka vecāki man kaklā iekāra kotleti, lai vismaz suņi ar mani spēlētos
The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental.
Realitāte - parādās no alkohola trūkuma organismā.
Krievijas komentētājs Vankūveras olimpisko spēļu tiešraidē: «Šodien šeit ir brīnišķīgs laiks, ideāla trase, pilnīgs bezvējš. Vārdu sakot, visi apstākļi ir pret mūsu sportistiem, kas gatavojušies grūtībām…»Vakaros staigājot pa olimpisko ciematu, bokseris Nikolajs Valujevs izcīnīja vairāk medaļu, nekā visa Krievijas izlase kopā.2010.gada rezultāti liecina, ka visvairāk līdzekļu valsts budžetā ietaupījuši mūsu sportisti, jo nebija vajadzības viņiem maksāt prēmijas par medaļām Vankūveras olimpiādē.Krievijā pēc Nacionālās olimpiskās komitejas pasūtījuma izgatavotas čuguna medaļas krievu sportistiem, kas Vankūverā izcīnīja godpilno ceturto vietu.Kanādas hokejistiem nedrīkstēja ieskaitīt uzvaru pār Krievijas izlasi: visa mača laikā viņi neizpildīja nevienu četrkāršo lēcienu.«Klau, tu neesi dzirdējis: varbūt vajadzēja kaut kur aizsūtīt īsziņu, lai mūsējie izcīnītu medaļas Vankūverā?»Vajadzēja iedot Pļuščenko nūju. Viņš vismaz būtu skaisti zaudējis…Pļuščenko zaudēja, jo vajadzēja paņemt līdzi ne tikai Dimu Bilanu, bet arī Aleksandru Ribaku.Ļaudis žēlojas, cik mums slinki un nemākulīgi futbolisti. Paskatījos hokeju… Nav nemaz tik slikti tie mūsu futbolisti!Soču olimpisko spēļu programmā iekļauta papildus disciplīna, krievu nacionālais sporta veids: ātrgaitas nobrauciens no goda pjedestāla.«Dzirdēji, Putins paziņojis, ka «nepieciešams izanalizēt mūsu izlases sniegumu Vankūverā».Labāk būtu teicis tieši: «Apd…sāmies.»Priecē tikai viens: Soču olimpiskās spēles plānotas divus gadus pēc 2012.gadā paredzētā pasaules gala.
satiekas 2 draugi:''čaw, ko daries?'' - ''da neko, strādāju''- ''labs i, neplāties, ja''
Sievietes ir kā spēļu automāti,nekad nevar zināt vai dos!
Čaks Norris var skatīties LTV7 bez dekodera
J: Kāds ir vislielākais labums no orālā seksa? A: Desmit minūtes klusuma un miera.