Quote from: rgx on April 08, 2015, 23:07:11Es, protams, savā stilā gribētu pajautāt vai tad ir kāds kuru uz mūsdienu LV ceļiem neciena? Jo man tādas problēmas pēdējos 5-6 gadus nav gadījies novērot Bet par lietu - akcija ir drusku divdomīga, bet visumā atbalstāma. Kas var tas arī piedalaas. Pats centiishos tikt Bet man tajā dienā bankets jāklāj, tāka pēc tam varam tikties aielaaNepiekrītīšu gan! Ja es sadomātu uztaisīt topiku "Necieņa pilsētas ielās", tad varētu katru dienu likt tur jaunus foto un video.Un saprotiet mani pareizi: runa nav par necieņu tieši pret mani! Jo izbraukšana krustojumā, kad tas ir jau aizņemts, stāvēšana uz trotuāra, kur tas nav atļauts, pagrieziena nerādīšana utt - tas viss ir necieņa pret visiem satiksmes dalībniekiem. Vai tad nē?Un ja runājam par autovadīāju un motociklistu attiecībām, tad necieņa, manuprāt, vairāk ir tieši no motociklistu puses. Un kad korķos kāds palaiž motociklu, es diezgan reti redzu lai motociklists pateiktos. Bet ja nepalaiž, tad gan "vse kozli!"Savstarpēja cieņa uz ceļa mums vēl ilgi būs aktuāla...Tā kā brauciet klāt 17. aprīlī! Ja ne piedalīties izdalīšanā (daudzi kautrējas), tad vismaz atbalstīt ar savu klātesošanu un papļāpāt ar citiem.
Es, protams, savā stilā gribētu pajautāt vai tad ir kāds kuru uz mūsdienu LV ceļiem neciena? Jo man tādas problēmas pēdējos 5-6 gadus nav gadījies novērot Bet par lietu - akcija ir drusku divdomīga, bet visumā atbalstāma. Kas var tas arī piedalaas. Pats centiishos tikt Bet man tajā dienā bankets jāklāj, tāka pēc tam varam tikties aielaa
Man liekas par Lieliem Lieliem Pupiem te nebija runas.
Neskatoties uz laika apstākļiem, Akcija notiks rīt!Laipni lūgti piedalīties vai vienkārši atbalstīt.Akcija sāksies 17.04. 16:00 Lielirbes un K. Ulmaņa gatves krustojumā.https://goo.gl/maps/gfM9XLūgums nebraukt klāt pa zālēju!Pielikumā shēma.
PS Tie cilvēki tiešām šitādā korķī,katru dienu brauc uz Jūrmalu?