Es tik tagad mājā
Quote from: Lammy on September 25, 2014, 00:09:23Quote from: ansis on September 24, 2014, 18:18:47Nait, vajadzētu laikam izvēlēties kādu gludāku skrejceļu, vvz kā tavs plecs reaģēs pa ielāpu ceļu.Es labprāt pievienotos, kkur izbraukt, bet pēc kādiem trijiem dienā.vispār jau mums vajadzētu samainīties močiem, lai vēl šo sezon es varētu izmēģināt Es domāju ka sestdien būs tāda iespēja Tev iemēģināt manu mopēdu, jeb Tev uzreiz prasāspa mežu nodot skaidu??
Quote from: ansis on September 24, 2014, 18:18:47Nait, vajadzētu laikam izvēlēties kādu gludāku skrejceļu, vvz kā tavs plecs reaģēs pa ielāpu ceļu.Es labprāt pievienotos, kkur izbraukt, bet pēc kādiem trijiem dienā.vispār jau mums vajadzētu samainīties močiem, lai vēl šo sezon es varētu izmēģināt
Nait, vajadzētu laikam izvēlēties kādu gludāku skrejceļu, vvz kā tavs plecs reaģēs pa ielāpu ceļu.Es labprāt pievienotos, kkur izbraukt, bet pēc kādiem trijiem dienā.
10:30 vācamies pie MP kroga, apmēram 10:45 dodamies uz Gaiļezeru apciemot slimnieku. Tad lēnā garā aizripinam līdz Depo pārpīpējam un papļāpājam ar citiem un pirms lielās drūzmēšanās braucam tālāk. Šeit vajadzētu paplānot maršrutu, jo ir versijas. Plāns ir ap 15:00 atgriezties krogā un tad daži pamainās ar močiem un braucam otru tūri. rīta maršruts varētu būt: Mālpils, Sigulda, Ragana, Saulkrasti, RīgaPēcpusdienas: Nevaru izdomāt, nogurums Droši dalamies ar idejām un maršrutiem.