Kad braucām pēdējos apļus, tad malā rādija rūtainu "figņu" ar dzeltenu ciparu pa vidu.
Quote from: Māšele on July 28, 2014, 10:02:14Kad braucām pēdējos apļus, tad malā rādija rūtainu "figņu" ar dzeltenu ciparu pa vidu.Es gan neko neredzēju. Biju tik aizrāvies ar B-King īpašnieka (Jāni) panākšanu, ka viss pārējais jau nelikās svarīgs. Zināju, ka viņš kaut kur priekšā, jo startēja starp pirmajiem.
Kā tur ir ar to sadursmi un kritienu? Viss kārtībā cilvēkiem un tehnikai?
Quote from: Loner on July 28, 2014, 10:36:07Kā tur ir ar to sadursmi un kritienu? Viss kārtībā cilvēkiem un tehnikai?ehm, izklaides brauciena čoperists vakar staigāja smaidīgsmans feils ar snooze paķeršanu līdzi. man sāp mugura un roka, snoozem elkonis un galva. mo rūc, braucu uz mājām ar savu. snooze arsupesport čalis, kas ar gsxr nolika. vakar vakarā kāja jau bij ģipsī. a tas kurš ar hondu nolikās, vakar vēl smaidīgs bija. par gsxr tehnisko stāvokli nezinu, bet pirmajā braucienā bij pušu karteris. hondai ar vāks jāmaina esota par citiem nezinu
Quote from: rex_saugerty on July 28, 2014, 10:44:28Quote from: Loner on July 28, 2014, 10:36:07Kā tur ir ar to sadursmi un kritienu? Viss kārtībā cilvēkiem un tehnikai?ehm, izklaides brauciena čoperists vakar staigāja smaidīgsmans feils ar snooze paķeršanu līdzi. man sāp mugura un roka, snoozem elkonis un galva. mo rūc, braucu uz mājām ar savu. snooze arsupesport čalis, kas ar gsxr nolika. vakar vakarā kāja jau bij ģipsī. a tas kurš ar hondu nolikās, vakar vēl smaidīgs bija. par gsxr tehnisko stāvokli nezinu, bet pirmajā braucienā bij pušu karteris. hondai ar vāks jāmaina esota par citiem nezinuKurai hondai kurā braucienā?