Quote from: Māšele on September 09, 2014, 11:15:32nu, vairāk jau entuziasti, tā, ka ja Tev ir kāds entuziasts, lai droši nāk , tikai mēs pēc tam bildes prasīsim . Uzstājīgi! Ja man būs līdzi entuziasts, tad es viņam pieprasīšu pārspēt pagāšas 7dienas rekordu un vēlēšos vismaz 220 bildes, kur redzams būšu es, attiecīgi diezvai, Jums būs interesanti skatīties tās bildes
nu, vairāk jau entuziasti, tā, ka ja Tev ir kāds entuziasts, lai droši nāk , tikai mēs pēc tam bildes prasīsim . Uzstājīgi!
Cik sapratu, ka bildēja to džeku, kurš pagajušo nodarbību pats super sabildēja. Paldies par to viņam .
Quote from: martinsb on September 09, 2014, 13:23:36Man ir kāds 1.5 aplis, kad Lammy man brauc aiz muguras. Diemžēl ir saule no muguras, redz tikai ēnas pa lielam. Ja ir interese varu vakarā izgriest tās pāris minūtes. Tas ir no 31.08.2014 treniņš.ir interese. bet kopumā problēma jau ir tajā, ka kājas jātrenē. Pabrauc dažus apļus un ceļi jau sāp, tad mazliet paslinko, tad Rūdis salamā, tad atkal pabrauc cik var, tad atkal gribas kājas izmest lūk tā ir, kad izvēlas datornūģu profesiju
Man ir kāds 1.5 aplis, kad Lammy man brauc aiz muguras. Diemžēl ir saule no muguras, redz tikai ēnas pa lielam. Ja ir interese varu vakarā izgriest tās pāris minūtes. Tas ir no 31.08.2014 treniņš.
Quote from: Lammy on September 09, 2014, 15:29:47Quote from: martinsb on September 09, 2014, 13:23:36Man ir kāds 1.5 aplis, kad Lammy man brauc aiz muguras. Diemžēl ir saule no muguras, redz tikai ēnas pa lielam. Ja ir interese varu vakarā izgriest tās pāris minūtes. Tas ir no 31.08.2014 treniņš.ir interese. bet kopumā problēma jau ir tajā, ka kājas jātrenē. Pabrauc dažus apļus un ceļi jau sāp, tad mazliet paslinko, tad Rūdis salamā, tad atkal pabrauc cik var, tad atkal gribas kājas izmest lūk tā ir, kad izvēlas datornūģu profesiju Nemuldi, man tā nav
Quote from: ronis on September 10, 2014, 08:12:16Quote from: Lammy on September 09, 2014, 15:29:47Quote from: martinsb on September 09, 2014, 13:23:36Man ir kāds 1.5 aplis, kad Lammy man brauc aiz muguras. Diemžēl ir saule no muguras, redz tikai ēnas pa lielam. Ja ir interese varu vakarā izgriest tās pāris minūtes. Tas ir no 31.08.2014 treniņš.ir interese. bet kopumā problēma jau ir tajā, ka kājas jātrenē. Pabrauc dažus apļus un ceļi jau sāp, tad mazliet paslinko, tad Rūdis salamā, tad atkal pabrauc cik var, tad atkal gribas kājas izmest lūk tā ir, kad izvēlas datornūģu profesiju Nemuldi, man tā nav Tad Tu neesi tik liels datornūğis.
Quote from: ronis on September 10, 2014, 08:12:16Quote from: Lammy on September 09, 2014, 15:29:47Quote from: martinsb on September 09, 2014, 13:23:36Man ir kāds 1.5 aplis, kad Lammy man brauc aiz muguras. Diemžēl ir saule no muguras, redz tikai ēnas pa lielam. Ja ir interese varu vakarā izgriest tās pāris minūtes. Tas ir no 31.08.2014 treniņš.ir interese. bet kopumā problēma jau ir tajā, ka kājas jātrenē. Pabrauc dažus apļus un ceļi jau sāp, tad mazliet paslinko, tad Rūdis salamā, tad atkal pabrauc cik var, tad atkal gribas kājas izmest lūk tā ir, kad izvēlas datornūģu profesiju Nemuldi, man tā nav Ja - tev ieksejai kajai kapslis izduras caur zoli no pareiza izsvarojuma