Neviens nespiež pierīties kā cūkam un "uzaust gobelēnu" uz sava skaistā tērpa. Tas ir katra paša brīvā izvēle.
Vot es nesparotu... vai tiešām ir TIK grūti bez liekiem "kāpēc", "nafig", "es jau nu gan nevilkšu" ,vnk saposties? BĻEĢ! Mums tiks svinēta dzimšanas diena!!!! Durkas balles ietvaros! Kāpēc mēs nevarētu saģērbties svinīgāk kā pārējā varza? Vai mēs nevaram biki izcelties ar to, ka svētki ir MUMS? Citādi - kāda gan jēga no tās mūsu dzimšanas dienas kopā ar Durkas balli? Savilksimies visi str jaciņās un piekodīsimies? Kā parasti? Kad zinām, ka 100% no mums tiks gaidīts kkas saistībā ar dzimšanas dienu...pieņemsim tikai apsveikumus un turpināsim kost? Šogad šķiet esam sevi pierādījuši smuki, jo ne velti no Vecā Arčas nāca šāds piedāvājums.... tad vnk jautājums - UN KĀPĒC NĒ? Un special to Guncha - tak bļin ņem maiņas drēbes līdzi, ja baidies sabojāt savus smalkos uzvalkus!!!!
Quote from: Landija on September 24, 2013, 16:49:20Vot es nesparotu... vai tiešām ir TIK grūti bez liekiem "kāpēc", "nafig", "es jau nu gan nevilkšu" ,vnk saposties? BĻEĢ! Mums tiks svinēta dzimšanas diena!!!! Durkas balles ietvaros! Kāpēc mēs nevarētu saģērbties svinīgāk kā pārējā varza? Vai mēs nevaram biki izcelties ar to, ka svētki ir MUMS? Citādi - kāda gan jēga no tās mūsu dzimšanas dienas kopā ar Durkas balli? Savilksimies visi str jaciņās un piekodīsimies? Kā parasti? Kad zinām, ka 100% no mums tiks gaidīts kkas saistībā ar dzimšanas dienu...pieņemsim tikai apsveikumus un turpināsim kost? Šogad šķiet esam sevi pierādījuši smuki, jo ne velti no Vecā Arčas nāca šāds piedāvājums.... tad vnk jautājums - UN KĀPĒC NĒ? Un special to Guncha - tak bļin ņem maiņas drēbes līdzi, ja baidies sabojāt savus smalkos uzvalkus!!!!vispār jau šeit dāma pareizi norāda: vairākas reizes piemInot vārdu BALLE!!!!!TĀTAD, ja tas vispār ir iespējams, uz oficiālo daļu uzvilkt kaut ko, ko nu kurš uzskata par atbilstošu...
Es tomēr vēlētos uzzināt pamatojumu, kādēļ uz dzerstiņu būtu jāierodas uzvalkā. Es tajā staigāju ikdienā un man tas nesagādātu lielas problēmas, bet zinot, kā izvēršas pasākumi, kuros es esmu lietojis alkoholu kopā ar kādu no biedriem, man nebūtu vēlme neplānoti doties uz veikalu, lai iegādātu jaunu uzvalku
Vai vēl labāk, kaut kādas aristorkātu baļļu dejas, visi tā svinīgi nodejo