Tu tak rakstīji, ka jāgaida, kamēr atnāks. Ja nav pasūtīts, tad brauc pie Dusk un Naita uz motolandu. Neticu, ka nevarēs Tev ko piemeklēt
Quote from: Guncha on June 20, 2013, 21:36:15Quote from: snooze on June 20, 2013, 21:27:37paldies par bildem, velreiz paldies par pasakumu! es gribu vel!!!! Trešdienās Durkas treniņi, 2dienās & 4dienās Biķeri, Sestdienu un 7dienu rītos, ja trase nav aizņemta , praktiski vienmēr esam trasē. Parasti arī šeit un pūderī kāds iemet info, ka ripina uz trasi. iesaku paralēli motoskolai paņemt Rūdi uz instruktāžu tīri individuāli.viss ir procesa. don`t worry. vajag tik apgerbu. tomer galva riktigi skan: tev ir tekstils, tev ir tekstils......
Quote from: snooze on June 20, 2013, 21:27:37paldies par bildem, velreiz paldies par pasakumu! es gribu vel!!!! Trešdienās Durkas treniņi, 2dienās & 4dienās Biķeri, Sestdienu un 7dienu rītos, ja trase nav aizņemta , praktiski vienmēr esam trasē. Parasti arī šeit un pūderī kāds iemet info, ka ripina uz trasi. iesaku paralēli motoskolai paņemt Rūdi uz instruktāžu tīri individuāli.
paldies par bildem, velreiz paldies par pasakumu! es gribu vel!!!!
Viss par lielu Kāda jēga no ekipējuma, ja krītot aizsargi pa gaisu..
Aaiziet Tātad 1. kārt tekstils ir ok..esmu shljuucis daudz un aatri...vieniigi tas ka peecaak jaamet miskastee, tapeec galvaa driikst atbriivot vietu citaam domaam (nu ok es maaku nosaciiti veiksmiigi krist arii baikaa dzhinsos un mugurassargaa)2. kārt - Ja man buutu alpinestars jaka es arii pagaidiitu paaris nedeeljas attieciigas bikses - tapeec gunchas ieteikums nederēs Tagad inspektori Capi var izmekleet taalak
Rūdi.Cik te pēc bildes pašam liekas, sēdēšana jau ir +/- robežās, un atliek tik guldīt dziļāk?
Quote from: Guncha on June 20, 2013, 21:54:41Tu tak rakstīji, ka jāgaida, kamēr atnāks. Ja nav pasūtīts, tad brauc pie Dusk un Naita uz motolandu. Neticu, ka nevarēs Tev ko piemeklētEs saprotu, radinieki, reklāma utt., bet Tu tur esi bijis?!?! Aizbraucām paskatīties ekipu, cik ātri iegājām, tik izgājām, tā arī neko neatradām, kas būtu kaut cik saistošs