Nu, kad viss tas bars ieradās manā sektorā, bija mazliet bailīgi, jo kaut kādā otrajā aplī sākās normāla drūzmēšanās. Miga fāters tur kaut ko ar māšeles moci vēl drebinājās, to no ātruma izleca, to vēl kas. Un Skapja offroad ar bija labs paskatos pa kreisi - a tur viens zaļš ar lēcienu no zāles mauc ārā
Man liekas, ka tieši pēc zāles bara, jo es tad jau sāku zilo karogu rādīt dažiem elementiem. Bet negribu apliecināt, moš ko sajaucu. Grūti sekot atsevišķiem braucējiem, ja trasē ir 25 braucēji, kuri +- kapā vienā barā
Quote from: Guncha on May 02, 2013, 10:34:02Man liekas, ka tieši pēc zāles bara, jo es tad jau sāku zilo karogu rādīt dažiem elementiem. Bet negribu apliecināt, moš ko sajaucu. Grūti sekot atsevišķiem braucējiem, ja trasē ir 25 braucēji, kuri +- kapā vienā barāes biju reāli nomīzis no visa tā bara. Lab, man pirmā reize trasē, bet nu... imho tā sākuma atrakcija īstenībā nez vai veicināja drošību, jo tiem, kas pirmie saģērbās, vienlaicīgi jāspēj apbraukt priekšējos tūļas un vēl skatīties uz aizmuguri, vai kāds nedara to pašu un neuzpiš tev virsū...