Quote from: osiic on January 02, 2013, 22:41:36E - tas vairs nav streeteru mocis! Uvis vinju ir paardevis!Osītim nav satreets, viņam kalēndārs vispār nepienākas
E - tas vairs nav streeteru mocis! Uvis vinju ir paardevis!
Kalendāri būs 30 eksemplāri un maksās 5,50Ls/gabGatavi būs uz Trešdienu
Nu tu jau zini ka vinju var uz garaazhu treshdien atgaadaat vai ne?
+1
Quote from: Uvis on January 03, 2013, 07:45:35Quote from: osiic on January 02, 2013, 22:41:36E - tas vairs nav streeteru mocis! Uvis vinju ir paardevis!Osītim nav satreets, viņam kalēndārs vispār nepienākasTad viņš nezinās, kad Tev ir vārda diena
ko plusojies, Tev jau ar nav Tev ir kaut kāds nedaturbinizēts triceklis
Quote from: Big Man on January 03, 2013, 09:31:20+1ko plusojies, Tev jau ar nav Tev ir kaut kāds nedaturbinizēts triceklis P.S - ir iespējams pirms tam apskatīt, kādi būs foto kalendārā? Bet principā - iesveriet man ar 1
Quote from: Guncha on January 03, 2013, 15:56:51ko plusojies, Tev jau ar nav Tev ir kaut kāds nedaturbinizēts triceklis Es nemaz ar neceru, ka tur būs mans mocis, ja kas.........Vnk gribās garāžā kalendāru. Ja jau pieiet pēc Tavas loģikas, tad gadā ir tikai 4, nu maximums 5 mēneši?
Tā kā mums ar rgx ir "superbizness" ar nosaukumu "Rūdis domā, Lammy dara un Rūdis saņem peļņu" tad kalendāri ir gatavi un apmaksu, lūdzu, pārskaitīt uz rgx kontu vai viņam skaidrā naudā kā arī paši kalendāri būs pieejami pie rgx, lai kur viņš arī būtu VAI ARĪ aktīvākajiem Stabu ielas garāžas apmeklētājiem varu piegādāt kalendārus uz garāžu (piem. Osiic )Tātad viens kalendārs 5,50Ls
Jā neviens nesaprot kā es spēju nopelnīt 25 ls uz vienu kalendāra eksemplāru