Quote from: Landija on September 17, 2012, 08:40:36Quote from: Moggy on September 17, 2012, 08:25:37Nu ko jūs kasās...ieliek vēl kādu bildi... Gribas redzēt kā gājis, u.t.t. +1000000Vajadzēja nepaslinkot un ierasties
Quote from: Moggy on September 17, 2012, 08:25:37Nu ko jūs kasās...ieliek vēl kādu bildi... Gribas redzēt kā gājis, u.t.t. +1000000
Nu ko jūs kasās...ieliek vēl kādu bildi... Gribas redzēt kā gājis, u.t.t.
Opalaa Ronis ar dzīvs "Šņīp šņāp šnapīŠnabis noslēpts Skapī"
UN gacho no visiem bija tik ļoti nobijies, ka ielīda gulēt sienā , kur stāv matrači
labs bija arī par Bruklina tekstu: :Guņča: :gulta: :zeķes: :jenots:
Quote from: koreds on September 17, 2012, 10:04:19labs bija arī par Bruklina tekstu: :Guņča: :gulta: :zeķes: :jenots: nu mļa - es zināju, ka tie jenoti neļaus gulēt. Ja aizmirsi, es pēc tam arī gulēju biksēs un botās = gatavs visiem trikiem
Bet es veljoprojām neatceros, kurš izpildījās ar manu kreklu skaļi bļaujot "Skataties,kā lido Angry Birds!" metot pret stikla sienu.
Quote from: Māšele on September 16, 2012, 13:24:33Bet es veljoprojām neatceros, kurš izpildījās ar manu kreklu skaļi bļaujot "Skataties,kā lido Angry Birds!" metot pret stikla sienu. tikai nesaprotu, kāpēc tu iztēlojies zemu lidojošu putnu un ar visām drēbēm ielidoju džakuzi..