Quote from: Guncha on September 11, 2012, 17:04:17Tas subis ir jaunāks un smukāks modelis Vai tad ir vēl jaunāks un smukāks subaru modelis par Mixy īpašumā esošo???
Tas subis ir jaunāks un smukāks modelis
Quote from: MIGs on September 10, 2012, 23:30:55Jā par trasi ir pieteikti:Quote* Guciic* Māšele* MIGs* Osiic *mm*laurichh* Ronis*Guncha*Gacho*Lammy*Mixy* martins* rgx*Viks*SadJāparipinās, ko es par velti pus sezonu mācījos
Jā par trasi ir pieteikti:Quote* Guciic* Māšele* MIGs* Osiic *mm*laurichh* Ronis*Guncha*Gacho*Lammy*Mixy* martins* rgx*Viks*SadJāparipinās, ko es par velti pus sezonu mācījos
* Guciic* Māšele* MIGs* Osiic *mm*laurichh* Ronis*Guncha*Gacho*Lammy*Mixy* martins* rgx*Viks*Sad
Да не очкуй, Я уже сто раз так делал Ja nopietni, šāds variants vienreiz tika mēģināts tik traki nebija.Bet ja pavisam nopietni, tad ja ir brīvas vietas auto tad dodiet ziņu.
Quote from: Sad on September 13, 2012, 08:50:49Да не очкуй, Я уже сто раз так делал Ja nopietni, šāds variants vienreiz tika mēģināts tik traki nebija.Bet ja pavisam nopietni, tad ja ir brīvas vietas auto tad dodiet ziņu.Man būtu brīvas divas vietas. Bet es te dzīvoju ļoti tuvu 333, teorētiski līdz kādam nebūt galapunktam šajā galā atbraucot ar autosu piem. #16 varētu savākt.
Uz rīta aktivitātēm diemzel netieku, būšu sākot no orientēšanās pasākuma
Quote from: Bruklyn on September 14, 2012, 09:28:18Uz rīta aktivitātēm diemzel netieku, būšu sākot no orientēšanās pasākuma Uz copi brauksi
Nē skola tomēr sākas no rītdienas