Es visdrīzāk lieku mīksto uz šo pasakumu
Quote from: Gacho on July 17, 2012, 13:36:16Quote from: mee on July 17, 2012, 12:48:49Plānoju braukt 5 dien pēc 6, būsim 4-6 braucēji, ja nekas kardināli nemainīsies + džips ar 3 vāverēm un mantām Ok, ir kādas idejas par vākšanās vietu?SKY Statoil vai Olimpija?Pēc laikiem, ja sanāk 18:30, domāju ka arī būšu jau visur izčammājies un pievienošos.Vik, kā tev plānojas?Kas vēl, Osīt, Bruklyn, Lammy Es visdrīzāk lieku mīksto uz šo pasakumu
Quote from: mee on July 17, 2012, 12:48:49Plānoju braukt 5 dien pēc 6, būsim 4-6 braucēji, ja nekas kardināli nemainīsies + džips ar 3 vāverēm un mantām Ok, ir kādas idejas par vākšanās vietu?SKY Statoil vai Olimpija?Pēc laikiem, ja sanāk 18:30, domāju ka arī būšu jau visur izčammājies un pievienošos.Vik, kā tev plānojas?Kas vēl, Osīt, Bruklyn, Lammy
Plānoju braukt 5 dien pēc 6, būsim 4-6 braucēji, ja nekas kardināli nemainīsies + džips ar 3 vāverēm un mantām
Nē Roni alkohols man garšo vienkarši slinkums braukt uz Ventspili lai aizlietu acis Labāk pievienošos Naitam akcijā pabaro odus
Quote from: mg-t on July 17, 2012, 12:11:27Piektdien vakarā kas taisās braukt?Plānoju braukt 5 dien pēc 6, būsim 4-6 braucēji, ja nekas kardināli nemainīsies + džips ar 3 vāverēm un mantām
Piektdien vakarā kas taisās braukt?
Quote from: mee on July 17, 2012, 12:48:49Quote from: mg-t on July 17, 2012, 12:11:27Piektdien vakarā kas taisās braukt?Plānoju braukt 5 dien pēc 6, būsim 4-6 braucēji, ja nekas kardināli nemainīsies + džips ar 3 vāverēm un mantām vilksiet vai normāli brauksiet?
Taa - man ar kurlandu diemzheel nesanaaks taa kaa biju plaanojis. Taapeec izskataas ka es braucu uz turieni 6dien no riita un vakaraa atpakalj! Visu pilniibaa var izjaukt kaut kaads gaaziens no debesiim - nav iisti meerkjis aizbraukt uz V-pili slapjam un tur megjinaat izzhuut liidz vakaram
Quote from: osiic on July 17, 2012, 20:48:57Taa - man ar kurlandu diemzheel nesanaaks taa kaa biju plaanojis. Taapeec izskataas ka es braucu uz turieni 6dien no riita un vakaraa atpakalj! Visu pilniibaa var izjaukt kaut kaads gaaziens no debesiim - nav iisti meerkjis aizbraukt uz V-pili slapjam un tur megjinaat izzhuut liidz vakaram tapēc vaig braukt ar mašīnu