emmm...es laikam kaut ko galīgi esmu pārpratusi.... biju domājusi, ka jūs vācaties un tad braucat uz zaķusalu tā kā man ir jauns mocis, jauns kombis, kas neļauj ļoti ērti justies + pēc kritiena neesmu normāli braukusi, tad es nezinu, vai pa līkumotiem skaistiem ceļiem es jums turētu līdzi + es vēl raustos, kā nekā zaļš gurķis.. negribas sezonu iesākt ar kritienu, atkal kādam cenšoties noturēties līdzi moš tad labāk arī tiekamies biķeros... pabraukšu kolonnā uz 5 km/h
* MIGs - Aproci vajag* MIGs fāteris - Aproci vajag* rgx 50/50, ka brauks, ja paspēs saskrūvēt ! - Aproce ? * Guncha - Aproci vajag* Gucīc - Aproce ? * SAD - Izskatās , ka brauks ? * Mežamāris - Aproci vajag* laurichh13 - aproci vajag* Osiic - 50/50* Naits - 50/50, ka brauks ar mums(bet brauks !) - Aproci vajag ?!
* Māšele* BigMan(Bet būs Biķerniekos!!!)* Ixers* Tvinky* Viks* Skapis* K-K* ronis* Gačo* Moggy* Koreds* MB
Neliels koments: aproce maksā Ls 3,- no puikas (un ne no moča), meitenes (arī braucošās) un bērni iet pa frei. Nu labi MCA tur uztaisīja "savējiem" nelielu atlaidīti, cik saprotu motopower's savējiem arī. Ja neesi ielogojies kādā no šiem sarakstiem, tad ir tie 3,-