Interesē kādas gaismas ir piemēram Dukātiem kam nāca lēcas ?!Man liekas kaut kādiem jaunajiem Volvo(smagajiem) arī nāk lēcas.Gan jau visu nosaka uzražotā kvalitāte.
Man ir tādas kā fastam bija, izskatās pēc sūda, bet tām otrām ar aizvērtņiem pilnīgi savādāki stikli un cena arī x3. Rīt abas notestēšu un padalīšos
Nu veciit - taadas leecas kaa mashiinaa - taadas tikai uz baika buus kur nosleept! Autinjiem taa leecas lampa ir nejeegaa gara un uz mocha bez buura droshi ka izskatiitos kaa pimpis priekshaa Domaaju ka dukaata leecas ir tiiri labas
Quote from: osiic on December 21, 2012, 01:17:39Nu veciit - taadas leecas kaa mashiinaa - taadas tikai uz baika buus kur nosleept! Autinjiem taa leecas lampa ir nejeegaa gara un uz mocha bez buura droshi ka izskatiitos kaa pimpis priekshaa Domaaju ka dukaata leecas ir tiiri labas Pirmais solis ir ielikt mocim dukāta lēcas, pēc tam pat nemanīsi, ka 7dienās baznīcas vietā, ej pie Gacho dzert tēju, pārrunāt aktualitātes jaunajā mūzikā un sludinājumos meklēsiet vecos velosipēdus. Tēju var nomainīt arī vīns!
Tu 7dien savus vaardus nozheelosi
Quote from: osiic on December 21, 2012, 16:43:17Tu 7dien savus vaardus nozheelosi Tikai nesaki, ka savam velo uzliki dukāta lēcas??
Nee - es taisos tev piemonteet dukaata izpuuteeju