..."Roni, tu man esu parādā vīnu un divas tīras glāzes, līdz ar to tev jāmirst pirmajam un tavu līķi drāžu es nevis tu manu."...
Quote from: Uvis on September 18, 2011, 16:25:29..."Roni, tu man esu parādā vīnu un divas tīras glāzes, līdz ar to tev jāmirst pirmajam un tavu līķi drāžu es nevis tu manu."...Tu man vnm esi licies aizdomīgs tips, bet, ka Tev patīk sex ar beigtiem roņiem, tas jau gan ir slimi!
Quote from: cepums on September 18, 2011, 16:31:59Quote from: Uvis on September 18, 2011, 16:25:29..."Roni, tu man esu parādā vīnu un divas tīras glāzes, līdz ar to tev jāmirst pirmajam un tavu līķi drāžu es nevis tu manu."...Tu man vnm esi licies aizdomīgs tips, bet, ka Tev patīk sex ar beigtiem roņiem, tas jau gan ir slimi!tu man iedewvi kurvīti tagad mēģiņāsu tev atriebties caur roni jo tev jau viņš nedaudz patīk
Bārs ir publiska vieta, kas ir atvērts ikvienam.Esmu multifunkcionāls un savu uzmanību varu veltīt vairakiem cilvēkiem vienlaicīgi.Visi uzvedās korekti un nekādu kipišu netaisīja.
tu man iedewvi kurvīti tagad mēģiņāsu tev atriebties caur roni jo tev jau viņš nedaudz patīk
Quote from: Uvis on September 18, 2011, 16:36:41tu man iedewvi kurvīti tagad mēģiņāsu tev atriebties caur roni jo tev jau viņš nedaudz patīkVarbūt iesākumā mēģini saprast kāpēc Tev iedevu kurvīti, un tad ķeries klāt pie atriebības!P.S. Atriebīgas domas ir kaitīgas veselībai!
Guicīt, tu esi pelnijusi kolektīvu pērienu par šī rīta izdarībām.
Njaa - par Guciisha izdariibaam neko vairaak nezinu kaa tikai to, ka gandriiz esot palikusi bez korkaam! Kaadaa veidaa?
Labi, ja nemākat PM, tad rakstat visu šeit, lai citiem arī ir jautri P.S. Uvi, es par līķiem jokojos, bet izskatās, ka Tu esipaņēmis to kā sirdslietu!