Ja kādam ar šo vēl nepietiek lai brauktu saprāta un iespēju robežās - dalībnieks kurš izbrauc no trases uz zāles vai aiziet taisni bet nenokrīt - momentāli zaudē 2 vietas, ja vēlreiz - tad vēl divas :)Attiecīgi - ja izrauj mauriņā - tad vari būt tikai 3šais, labākajā razkladā, ja vēlreiz - tad jkau tikai 5 u.t.t
Skapi - mes gaidam Tavu offroada atkārtojumu
Tad jau jātaisa pirmsstarta stomatologa apskate visiem dalībniekiem - lai noteikumi vienādi
Quote from: rgx on September 10, 2012, 13:33:21Tad jau jātaisa pirmsstarta stomatologa apskate visiem dalībniekiem - lai noteikumi vienādi Tad es saprotu, ka Lauriču nepielaidīs pie starta vai pārējiem pus redele jāizretina ?!
Nepinat mani savās erotiskajās fantāzijās par TB. Ja sestdien kāds skries pāri saviem spēkiem - novārtīsies un laupīs pārējiem iespēju nobraukt plezīraizbraucienu pa trasi.. to visu nākamo gadu drīkstēs saukt ne tikai par lohu Ja kādam ar šo vēl nepietiek lai brauktu saprāta un iespēju robežās - dalībnieks kurš izbrauc no trases uz zāles vai aiziet taisni bet nenokrīt - momentāli zaudē 2 vietas, ja vēlreiz - tad vēl divas :)Attiecīgi - ja izrauj mauriņā - tad vari būt tikai 3šais, labākajā razkladā, ja vēlreiz - tad jkau tikai 5 u.t.t
Nesapratu kur bildes
Quote from: MIGs on September 10, 2012, 13:37:34Quote from: rgx on September 10, 2012, 13:33:21Tad jau jātaisa pirmsstarta stomatologa apskate visiem dalībniekiem - lai noteikumi vienādi Tad es saprotu, ka Lauriču nepielaidīs pie starta vai pārējiem pus redele jāizretina ?! es ar gribeju šito rakstīt, bet mana iedzimtā kautrība neļāva