Quote from: Sad on September 02, 2011, 22:03:04Caur kurieni tad braucat? Mēģināšu tikt uz statoil bet ja nē mēgināšu apsteigt un noķert satikt aiz jūrmalas ( ap ķemeriem)Koreds teica, ka jūs gaidīsiet pie tilta vai arī es ko jaucu
Caur kurieni tad braucat? Mēģināšu tikt uz statoil bet ja nē mēgināšu apsteigt un noķert satikt aiz jūrmalas ( ap ķemeriem)
Es labpraat Rojaa ar jums visiem satiktos, lai taalaak varam braukt kopaa...
Kādam nav Samsung lādētājs? Jā kauns prasīt......nu pajaunam modelim
Quote from: Landija on September 02, 2011, 22:31:47Kādam nav Samsung lādētājs? Jā kauns prasīt......nu pajaunam modelim man ir
Quote from: Moggy on September 02, 2011, 13:13:56Es labpraat Rojaa ar jums visiem satiktos, lai taalaak varam braukt kopaa... Taatad es saprotu, ka ar mani kopaa uz Dzintarkrastiem, no Rojas neviens negrib braukt..
Baismīgi maz spēka un acis arī krīt ciet. varbūt rīt atradīsies garažā kāds divritenis ar ko aizpurkšķināt, ja nē, eksplotēšu Uvis
Quote from: GuciiC on September 02, 2011, 22:50:00Quote from: Landija on September 02, 2011, 22:31:47Kādam nav Samsung lādētājs? Jā kauns prasīt......nu pajaunam modelim man irdiez vai derēs, bet paņem lūdzu
ak jā - par bemzēm - es pats nepārbaudīju. tik no klaviermeistara dzirdēju. Bet es jau minēju - klaviernieki jau sporttūrerus nepazīst P.S - nemīzt trubā - tikai neaizmirsti 7dien aizdzīt MM, tad arī pārtaisīs posadku un asti būs glītāks
Quote from: laurichh13 on September 02, 2011, 22:46:23Baismīgi maz spēka un acis arī krīt ciet. varbūt rīt atradīsies garažā kāds divritenis ar ko aizpurkšķināt, ja nē, eksplotēšu UvisJoptvaju! Tu lasīt māki?? ES TEVI LIDZ JŪRMALAI AIZVEDĪŠU!!!!!!