Quote from: Moggy on May 17, 2012, 21:59:13Es pie lēnā neta būšu līdz 26ajam... EU!!!!! Es grasījos rīt kāpt uz 5. stāvu pieēsties un piedzerties viskautko garšīgu......;(Sorry par offtopic.....
Es pie lēnā neta būšu līdz 26ajam...
Es uz Sabili nebraukšu lai arī kādi tur svētki, tur kaukā pazūd dienas
Nu sorry...nebuus jaaveļas tik augstu.. un man neticaas, ka taas maiziites ko shodien sacepu, liidz riitienai buus dziivas..:D:D
Quote from: Moggy on May 17, 2012, 22:13:15Nu sorry...nebuus jaaveļas tik augstu.. un man neticaas, ka taas maiziites ko shodien sacepu, liidz riitienai buus dziivas..:D:DEs jau 2 dienas nekur neeju, lai varētu uzkāpt Kādas maizītes? Man jau sieķis
Ai nav svariigi...lai sieķis neiztiepjas pa visu klaviatūru...Pietiek off topic...bija jaaizsaka domas par braucienu...
Quote from: Moggy on May 17, 2012, 22:30:10Ai nav svariigi...lai sieķis neiztiepjas pa visu klaviatūru...Pietiek off topic...bija jaaizsaka domas par braucienu...Ļauj man vismaz kko te iemuldēt, es jau tā pat netikšu ;(et nu lābi, lāaabi, par braucienu Lai viss forši! Atvediet man Rūķīšu tēju
Sacepšu speciāli tev maizītes pie Rūķīšu tējas... Varēsi blenžot uz brauciena foto pakaifot..
Nea, pieklājīgā meita.