LAbi... Ja jau pieklājīgi ir dot mēnesi lai nopirktu validolu vecmāmuļām, atceltu aizraujošos izgājienus pa vecrīgu un tā 20. augustsKas atļausies domāt gaļimas atmazkas kapēc mēneša laikā nevar izbrīvēt šo datumu - ir
Quote from: rgx on July 21, 2011, 09:33:02LAbi... Ja jau pieklājīgi ir dot mēnesi lai nopirktu validolu vecmāmuļām, atceltu aizraujošos izgājienus pa vecrīgu un tā 20. augustsKas atļausies domāt gaļimas atmazkas kapēc mēneša laikā nevar izbrīvēt šo datumu - ir Man 20tajos datumos ir gandrīz nav naudas Tā kā pārcelt uz citu datumu
Quote from: ronis on July 21, 2011, 09:34:58Quote from: rgx on July 21, 2011, 09:33:02LAbi... Ja jau pieklājīgi ir dot mēnesi lai nopirktu validolu vecmāmuļām, atceltu aizraujošos izgājienus pa vecrīgu un tā 20. augustsKas atļausies domāt gaļimas atmazkas kapēc mēneša laikā nevar izbrīvēt šo datumu - ir Man 20tajos datumos ir gandrīz nav naudas Tā kā pārcelt uz citu datumu ieliec zeķē jau tagad
Guycīt - tātad Tev ir jāatņem Ronim nauda un jāpaglabā Jeb arī kopš ventspils pasākuma jūsu attiecībās ir pārāk liela plaisa?
Labi... tad naudu varat atdot man
Quote from: rgx on July 21, 2011, 09:46:31Labi... tad naudu varat atdot man kāpēc Tu runā daudzskaitlī?
LAbi - ja Ronis līdz 20 datumam notrallina visu naudu, tad viņš ir gejs latnetais...Vēl kādam iebildumi par datumu