Tev šovasar būs sporta tiesneša iedegums?
Jā, tiesnešu iedegums ir karu gadu. Guncha, gribi palīdzēt, droši! Rīt trases kārtošana. Par precīzu laiku zvani bračkam, pats nezinu un arī nav ar ko aizbraukt.
Quote from: Gacho on April 29, 2012, 20:44:53Jā, tiesnešu iedegums ir karu gadu. Guncha, gribi palīdzēt, droši! Rīt trases kārtošana. Par precīzu laiku zvani bračkam, pats nezinu un arī nav ar ko aizbraukt.es jau teicu - RF ir pieejams. Iemet PM Vika Nr. man pazuda lielākā daļa SF nr, kad nomainīju mobilo
Quote from: Gacho on April 29, 2012, 20:44:53Jā, tiesnešu iedegums ir karu gadu. Guncha, gribi palīdzēt, droši! Rīt trases kārtošana. Par precīzu laiku zvani bračkam, pats nezinu un arī nav ar ko aizbraukt.šodien plkst. 15.00. kāds domā aizripināt?
Quote from: GuciiC on April 30, 2012, 09:38:14Quote from: Gacho on April 29, 2012, 20:44:53Jā, tiesnešu iedegums ir karu gadu. Guncha, gribi palīdzēt, droši! Rīt trases kārtošana. Par precīzu laiku zvani bračkam, pats nezinu un arī nav ar ko aizbraukt.šodien plkst. 15.00. kāds domā aizripināt?es tā kā domāju tur parādīties. ja mani beigs purināt
Arī gribētu tikt. Tik nav ar ko uz turieni aiztransportēties