Šitais parādes brauciens bija ļoti ok, vismaz bija jautri
Quote from: ronis on July 18, 2011, 10:54:07Šitais parādes brauciens bija ļoti ok, vismaz bija jautri aaaaa...Labvakar! Laaabvakar! Laaaabvakar dāmas! Labdien! Laabdien!
Izskatās šausmīgi romantiski
Tā nebūtu godīgi... tad es nevarētu iedzert jūsu kāzās P.S. kamēr gucīts nedzird - kam ir gali - vajag uz 3-4 septembri pieteikt vizīti zaksā
Quote from: rgx on July 18, 2011, 11:17:34Tā nebūtu godīgi... tad es nevarētu iedzert jūsu kāzās P.S. kamēr gucīts nedzird - kam ir gali - vajag uz 3-4 septembri pieteikt vizīti zaksā nē...iedzersi pēc 10 gadiem...jo mēs vienojāmies, ja abi vēl nebūsim precējušies, kad man būs 35..tad es precu Roni...bet viņš jau droši vien uz kāzām nemaz neierastos, jo vecpuišu ballītē kaut kur nodzertos un aizmirstu, kur viņam jāierodas
Mani gan interesē, ko teiks Cepums, kad parādīsies...... Lai gan - lai Cepums man piedod - man kaut kā Guciisha un Roņa savienība patīk labāk.....
Cepumu es rezervēju sev tad.
Quote from: Guncha on July 18, 2011, 11:35:02Cepumu es rezervēju sev tad.Skaties, ka sieva šo neizlasa un būs jāpērk X6 viņai