nē.
Tad varbūt es sāku tukšot aliņus un nah tos muzejus?
Quote from: ronis on May 14, 2011, 16:46:49Tad varbūt es sāku tukšot aliņus un nah tos muzejus? roni nedari tā.
Quote from: Māšele on May 14, 2011, 16:39:36nē.pizdec kaukāc, māšele pagājušo nedēļ vairākas reizes prasija kurš ies uz muzeju nakti, tagad pasaka ka neies
Nē. Es jau esmu bijis divus gadus pēc kārtas, tikai dēļ tā, ka pa brīvu? stāvēt nejēdzīgās rindās , lai ekonomētu latu, divus vai trīs, tas nav manā stilā................
Quote from: Big Man on May 14, 2011, 16:44:42Nē. Es jau esmu bijis divus gadus pēc kārtas, tikai dēļ tā, ka pa brīvu? stāvēt nejēdzīgās rindās , lai ekonomētu latu, divus vai trīs, tas nav manā stilā................Neviens te nerunaaja par ekonomiju...runa bija par kopīgu paklejošanu apkārt Un sakarā ar to ka ir muzeju naklts, butu vismaz kautkaadi pieturas punkti marshrutam, nevis, tas krogs man jau liidz klinkjiitim, shitajaa nav garshiigs bezalkoholiskais alus, statoils zviedru uznjeemums u.t.t. tb nebuutu stulbais jautaajums... kur aizbraucam:DBet ja ne, tad ne, paldies par uzmanību