Nu maneejais nav gluzhi parasts ielas vello - gribeetu redzeet kaa tu ratu saakumaa izdabuusi aaraa no raamja
Quote from: osiic on August 16, 2012, 01:18:20Nu maneejais nav gluzhi parasts ielas vello - gribeetu redzeet kaa tu ratu saakumaa izdabuusi aaraa no raamja Lennķa slīpmašīna
Quote from: rgx on August 16, 2012, 09:32:01Quote from: osiic on August 16, 2012, 01:18:20Nu maneejais nav gluzhi parasts ielas vello - gribeetu redzeet kaa tu ratu saakumaa izdabuusi aaraa no raamja Lennķa slīpmašīna Vo eto ņinado
Es vēl neesmu rēķinājis neko, šodien pēc traumām padomāšu vai ir vērts rēķināt
Quote from: ronis on August 16, 2012, 10:14:07Es vēl neesmu rēķinājis neko, šodien pēc traumām padomāšu vai ir vērts rēķināt Ir tik nopietni?
Priekšas būra kronšteins ritkīgā banānā bija Tagad no streeta toč neizbēgt
Quote from: mee on August 15, 2012, 17:01:07šodien kāds dosies uz 333, vai kur citur uz kādu trenniņu?varētu piebraukt palūrēt kas un kā notiek Visu dienu jau tauta tur grozās, katra trešdiena ir mūsu ( motobraucēju) rīcībā.Man ( Durka Racing un citi.........) ar 333 ir noruna, ka trešdienās visa diena ir veltīta motocikliem, ja to nav, tikai tad laiž uz trases virsū k-ko citu, piemēram- stulbo Gacho... Es jau tur biju, Rūķis k-kur pie dīķa mācīja k-kam trajektorijas ( ar kociņu smiltīs, man šķiet....) u.t.t..........Tagad tur ir Škapars, Jurro, Vecais Arča., drīz būs Oss un citi dzīvnieki......Es jau mājās, glāze pilna un ģimene sveic mani dzimenē..............
šodien kāds dosies uz 333, vai kur citur uz kādu trenniņu?varētu piebraukt palūrēt kas un kā notiek
Quote from: Gacho on August 16, 2012, 11:39:12Priekšas būra kronšteins ritkīgā banānā bija Tagad no streeta toč neizbēgt Ej dirst banān strītotāj!
a kas notiek šodienās (4dienās) trijniekos? Ir iespēja ripināties pa trasi?
Quote from: Lammy on August 16, 2012, 14:50:57a kas notiek šodienās (4dienās) trijniekos? Ir iespēja ripināties pa trasi?uz 19.40 būš kartingi uz 15 minūtēm, bet tā = brīvs. Brauksi?
Piedod - zvanju speciāli uz 333, lai varu pēc tam Tev precīzi atbildēt. teica, ka nekas neesot ieplānots un visa diena reāli tukša