Fail . braucot uz darbu - noliku uz muti. pirms akmens tilta, braucot pa mūkusalas ielu - tur ir 1 vieta, kur ir smuks slaids 180, lai apgrieztos pretīmbraucošajā virzienā. Smuki ieguldīju, celis pie zemes un pēkšņi uz izeju pakaļējā riepa izslīd Nu neko - JR atboiņiks savu lietu izdarīja. mopedkai pilnīgi nekas, atboiņiks bik nodeldēts, man jakā mazs caurums. Bet tagad sēžu darbā un gārdzu par savu stulbumu - nu nafig pie TIK lēniem manevriem izpildīt tādus trikus - Rūdim bija taisnība - mēģināju sagāzt par daudz, jo tur tas NAFIG nebija vajadzīgs
nu bļā - kas nemācās = tam nesanāk
Quote from: Guncha on July 08, 2011, 08:46:32nu bļā - kas nemācās = tam nesanākvarbūt vienk nav lemts?
arī nepiekritīšu. Man jau liekas, ka progress kopš pirmā trenniņa ir samērā milzīgs. Ja salīdzina, kā es agrāk pārvietojos Bet, kā teica Ļeņins - mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties. Tādēļ arī 7dien došos uz trenniņu. tādēļ arī vakar biju un aizvakar. Jo tas interesē. ja agrāk nesapratu - nah jābrauc uz trasi, tad tagad nesaprotu - kā var nebraukt