Quote from: princis on August 03, 2010, 20:09:37 rgx man atļāva šeit piereģistrēties
rgx man atļāva šeit piereģistrēties
Labi labi tas tā ar nelielu ironijas devu, bet nu centīšos pasekot līdzi kad braucat uz 333, biķernieku kartodroms man kautkā tā nepārāk, bet no motočomiem braukt uz 333 nevienam nav īsti intreses, vienam braukt garlaicīgi diezgan . Ak jā gribas ātrāk tikt pie plastmasnieka, citādi tomēr ar Z pagrūti tikt līdzi plastmasām, taisnēs.
Tu jau tagad vari nopirkt priekšējo zobratu pa 1 zobu mazāku un uzlikt - izmaksas kādi 20 ls.AA un vakardienas trenninja izsviidiena rezultaataa veel tagad organisms prasa šķidrumu
Quote from: rgx on August 04, 2010, 07:24:48Tu jau tagad vari nopirkt priekšējo zobratu pa 1 zobu mazāku un uzlikt - izmaksas kādi 20 ls.AA un vakardienas trenninja izsviidiena rezultaataa veel tagad organisms prasa šķidrumu Par to ķēdi, tas jaunais zobrats viņu tur nečakarēs, vai tikai jaunu ķēdi uz veciem zobratiem nav vēlams likt ? Ķēde kautkur pusceļā domājams ir. A tā, vakar jau laiks bija baigi kruts, ne pa siltu ne pa aukstu, saule nespīd acīs, biju kautkad aizbraucis pa dienu, kad tas trakais karstums bija, pēc 20min sākās karuseļi galvā, locoties tur ar visu ādas kombiņu, palika žēl sevis un aizbraucu prom
vakar trijniekos normāli pagāzām... neliels foto no pasāciena