Quote from: mb on June 14, 2010, 21:22:20Quote from: MIGs on June 14, 2010, 20:16:48Tu par kompotu vai virināšanu ? :?Principā MB varētu braukt - atriebties par mūsu jociņiem - es ar Māšeli uz astes būšu...uz masheli jau tadas padkolkas vairs nedarbojas bet malachi, to mazuliti jus aizbiedejat :devilfire2:MIGs mājās norāva pa purnu, jo es tikai šodien uzzināju,ka šams kādu dāmveidīgo ir vizinājis. tagad mazgā grīdas un gludina kreklus. :iron: :mazgagridu:(c) Māšele
Quote from: MIGs on June 14, 2010, 20:16:48Tu par kompotu vai virināšanu ? :?Principā MB varētu braukt - atriebties par mūsu jociņiem - es ar Māšeli uz astes būšu...uz masheli jau tadas padkolkas vairs nedarbojas bet malachi, to mazuliti jus aizbiedejat :devilfire2:
Tu par kompotu vai virināšanu ? :?Principā MB varētu braukt - atriebties par mūsu jociņiem - es ar Māšeli uz astes būšu...
viņš te kko brēc,ka MB dabūšot banu (c) Māšele
Nez cik ilgs laiks paies līdz MB pamanīs izmaiņas un teiks, ka tā nav labi ?! :wondering:
Hello ! Vakar biju gymkhana treniņā 333 trasē ! Tas ir jauns sporta, izklaides veids ar dažādu piedziņu autiņiem un močiem. Samaksāju 3 Ls un nobraukājos ap pusotru stundu. Sīkāku informāciju var sameklēt http://www.gymkhana.lv/ Pagaidām biju viens braucējs ar moci Nākamais treniņš šo 3dien no 19:00 – 21:00. Ja nelīs lietus, tad būšu arī nākamajos treniņos un piedalīšos sacensībās 20.jūnijā. Ja vēl kādam ir interese, tad droši piebiedrojaties !!!
Oho, daiļjāšana ir interesants sporta veids, internātā var paskatīties kā japāņi cīnās, tur ir ko redzēt. Braukšanai gan esmu par tizlu...
Kāds plāns šovakaram?
Quote from: Kobe on June 15, 2010, 14:39:41Kāds plāns šovakaram?skrūvēju skapi
Quote from: Mixy on June 15, 2010, 15:30:22Quote from: Kobe on June 15, 2010, 14:39:41Kāds plāns šovakaram?skrūvēju skapi a skapis par to neiebilst?