man noiet tikai ar sievieti nevis ar sesiju, kas ir sesija
Quote from: Uvis on March 23, 2011, 22:51:50man noiet tikai ar sievieti nevis ar sesiju, kas ir sesijasesija ir, nevis ka tu ar sievieti 60 min darbojies, bet gan sieviete/vīrietis ar tevi darbojas. Pēc tam vēl veic piezīmes grāmatiņā citiem sektas pārstāvjiem, par piedzīvoto gadījumu ar tevi. Ja Tevi iegūst pārāk daudz sesijas vadītāji, tad tu kļūsti neinteresants un palūdz Tevi vairs nerādītis. Atgriežoties sanāk vēl vairāk sasprindzināt sēžas muskuļus
nu jeeepal - jus tak atkal pieraadat, ka esat alkaani.. viens te saka, ka guljot tikai ar godiigaam sievieteem. otrs vispaar popularizee savus ajnaalos priekus.. Sesija ir sesija. par cik samaksaaji - tik arii dabuuji.. starp citu - nekad neesmu bijis pie chaka ielas vibrofoniem.. mosh kaadreiz pameegjinaat?
peex Tavas replikas nevaru saprast - tas, ka neesmu bijis pie maukaam ir slikti jeb labi???
Quote from: Guncha on March 23, 2011, 23:12:16peex Tavas replikas nevaru saprast - tas, ka neesmu bijis pie maukaam ir slikti jeb labi??? = slikts cilvēks tu esi, neatbalsti materiāli latvijas sievietes. = man katru dienu sanāk, tāpēc jau man vajag drošāko auto pasaulē, lai var neskatīties uz ceļu.
Pareizi Guncha - tev tak pa ceļam uz mājām pie Rumbulas parasti ir jaukās stopētājas !
psc, kā es aizeju gulēt tā jūs uzsākat čatiņu...riebīgie......