BSD 4.6 ?! OpenBSD 4.6 ? drīz būs 4.7 relīze ! Es a ršodien vienu kasti uz OpenBSD 4.6 pacēlu.Sex ar useru VPNiem.Karocē izskatās, ka būs opcija * Pirkt Juniper licenzes un lietot Junipera SSL-VPN klientu(kuru tā arī nepeidabūju ar RSA strādāt).* Izmantoto Microsoft PPTP - strādādā, strādā ar RSA, Strādā arī aiz OpenBSD FireWal. Aiz Juniper ar laikam sanāca. Nedrošs* Microsoft L2TP over ISPEC. Droš, ērts, strādā, , tikai nesanāk piešķilt aiz firewall un vēljovairāk aiz Juniper.* Vēl ir opcija uzkabināt uz tā Winblows OpenVPN. HVZ vai klients māk ar RSA strādāt.Karoče būtu uzlikuši OpenBSD firewalli un nezinātu nekādu bēdu. ...
nokia e51 var pa 5chuku parshuut visu.Shodien welcom bsd 4.6 uz visaam kasteem :devil:
nokia e51 var pa 5chuku parshuut visu.
Quote from: k-k on March 31, 2010, 22:11:22nokia e51 var pa 5chuku parshuut visu.Dajoš kontaktus !
kāds var pateikt man kā lamei, ka Youtube klipiem dabūt nost skaņu un pēc to pārvērst piemēram uz mp3 .P.S stipri nesitiet, ja pārāk glups jautājums
Quote from: ixers on July 28, 2010, 21:20:11kāds var pateikt man kā lamei, ka Youtube klipiem dabūt nost skaņu un pēc to pārvērst piemēram uz mp3 .P.S stipri nesitiet, ja pārāk glups jautājumshttp://www.video2mp3.net/
pasakiets kads softu ar ko mpeg video failu var sagraizit gabalos plz
WRT54G ver.5 Rūteris pārflašots uz dd-wrt
Quote from: k-k on October 13, 2010, 11:58:56WRT54G ver.5 Rūteris pārflašots uz dd-wrt kāreiz WRT54GL mājās wireless nosprāga...vari firmwari atsūtīt