http://forums.delfi.lv/read.php?f=104&i=46822&t=46822 - 5dienas bezpriģels tiem, kas nav reģistrā
Vecis atnāk mājās un saka sievai:- Mīļā, mēs varam nopelnīt kaudzi naudas! Cirkā steidzami nepieciešams numurs „Dzimumakts arēnā”...Sieva šaubīgi:- Ja nu publika lūdz atkārtot?--- Man, lūdzu, kasti alus.- Līdznešanai?--- Vecais labais Freids izmēģināja visu! Un visu, kas viņam nepatika, viņš pieskaitīja pie perversā.--Jaunais krievs grāmatnīcā prasa pārdevējai: “Iedodiet man to grāmatu par distrofiķiem!”Pārdevēja (ar izbrīnu): “Kādu grāmatu?”Jaunais krievs: “Nu to, Vējiem līdzi”--Programmētājs pārrodas no rītas mājās.Sieva, protams, nikni jautā: "Kur biji?"Programmētājs: "Nu biju pie mīļākās, vīns, mūzika, izpriecas...Sieva: "Nestāsti te daudz! Atkal interneta kafejnīcā visu nakti nosēdēji!"--- Labi gan ir būt bagātam... Bilu Geitsu radinieki burtiski uz rokām nēsā.- Jā, trenējas.--Aizmucis papagailis. Bērniem līdz sešpadsmit gadu vecumam ķert nerekomendējam.--Degvielas uzpildes stacijā reklāma: “Tas, kurš pielies pilnu bāku, varēs piedalīties loterijā! Balva - bezmaksas sekss!”Piebrauc divi veči, pielej pilnu bāku un dodas samaksāt. Protams, veči jautā, vai var piedalīties loterijā.Benzīntanka saimnieks paskaidro, ka noteikumi ir ļoti vienkārši - viņš iedomājoties kādu skaitli no viens līdz desmit, tas, kurš atmin, ir vinnējis.Viens no večiem:- Septiņi!Saimnieks:- Nē, es iedomājos ciparu divi, mēģiniet nākamreiz...Nepaiet ne nedēļa, kad veči atkal klāt.- Trīs!- Diemžēl es iedomājos pieci, varbūt nākamreiz jums veiksies labāk...Veči iekāpj mašīnā, un viens no viņiem saka:- Ļoti aizdomīga tā loterija. Varbūt viņš vienkārši ir krāpnieks?Otrs dedzīgi atbild:- Nē, tu ko! Mana sieva jau divreiz ir vinnējusi!Sarunājas divi veči:- Es vakar "Apburto princesi" skatījos!- Tā ir opera vai balets?- Stulbenis, tā ir pirmizrāde!- Jāni, es vakar noskūpstīju Ilzi!- Malacis, apsveicu. Un tu vēl teici, ka nedzer!
You have no sense of logic, you must have a vagina.
http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=104522372&r