Ko vīrietim nozīmē “palīdzēt mājsaimniecībā”? Pacelt kājas, kad sieva mazgā grīdu
Latviešu valodas stundā.- Bērni, šodien mēs rakstīsim diktātu. Pirmais teikums: “No zara nokrita sausa lapa.”Viens no skolniekiem:- Kas ir “sausa lapa”?- Nezinu, laikam putns tāds...--Slimniekus, gaidot pieņemšanu, lūdzam savā starpā nedalīties ar saviem slimību simptomiem – tas apgrūtina diagnozes sastādīšanu.--Sarunājas divas draudzenes:- Man visu laiku ļoti jāuzmanās, lai nepaliktu stāvoklī.- Kā tā? Tu man teici, ka tavs vīrs nolēmis sterilizēties.- Jā, jā, tieši tāpēc.--
"Tēt,es esmu ebrejs vai čigāns?" "Kapēc jautā?" "Draugs pārdod riteni par 50Ls. Es tgd nezinu - nokaulēt līdz 20Ls vai vienkārši nozagt?!"
Sestdien, kā ierasts, Jānis aizbrauca pusdienās kopā ar draugiem. Viņš vēl nepaspēja ieiet kafejnīcā, kad draugi viņam paziņoja:- Tu līdz šim mums neticēji, ka tava sieva laiž pa kreisi? Brauc ātrāk mājās un pieķersi viņu ar savu kompanjonu.Jānis ielēca mašīnā un aizbrauca... Pēc pusstundas viņš atgriezās kafejnīcā.- Nu, kā?- Ko, ko... Jūs stulbeņi esat!- Kādi stulbeņi? Vai tad tu nepieķēri savu sievu ar savu kompanjonu?- Jūs esat bremzes! Es to veci vispār nekad neesmu redzējis!--Dēls, bezgala uztraucies, ieskrien istabā un kliedz:- Mammu, mammu, tēvs taisās izlēkt pa virtuves logu!- Nu gan idiots! Es taču viņam uzliku ragus, nevis spārnus!
Kādam vectētiņam bija sieva - vecmāmiņa, kura saslima un jau grasījās mirt. Vectētiņš devās meklēt kādu ārstu, kas varētu glābt viņa sievu. Beigu beigās viņš nokļuva pie alternatīvās medicīnas speciālista. Ārsts uzklausīja vectētiņa bēdas un teica:- Ir tikai viena iespēja, kā jūs varētu izglābt savu sievu - jums arviņu jāpārguļ!Vectētiņš bija izmisis:- Bet ārsta kungs, esmu jau tik vecs, man uz rokām savā laikā pats Ļeņins nomira. Es taču to nespēšu!Bet ārsts atkārtoja:- Tā ir jūsu vienīgā iespēja.Nu, vectētiņš aizgāja mājās, savāca visus savus spēkus un galu galā tomēr izpildīja savu laulātā drauga pienākumu.Pamostas vectētiņš no rīta - vecmāmiņas vairs nav viņam blakus.Skatās, viņa jau rosās pa māju - pankūciņas cep, dziesmiņas dzied.Vectētiņš nožēlā sit sev pa pieri:- Esmu gan es gatavais muļķis, es taču varēju arī Ļeņinu izglābt!!!
Skolotāja:- Bērni, ja kāds no jums pateiks, kura no manām ķermeņa daļām patīk visvairāk, es varēšu pateikt par ko viņš kļūs, kad izaugs. Kas tev, Pēterīt, manī visvairāk patīk?- Jūsu mati, skolotāj.- Tātad tu būsi frizieris. Bet tev, Andrīti?- Jūsu acis, skolotāj.- Skaidrs, tu būsi acu ārsts. Un tev, Anniņ?- Man patīk jūsu zobi.- Jauki, tu būsi zobārste. Jānīt, kā ar tevi?- Skolotāj, es jau sapratu, ka strādāšu piena kombinātā.