bail iedomāties kādā stāvoklī tas mocis būs tad kad nākamreiz tiks ielikts sludeklī, jo ar katru reizi kļūst arvien bēdīgāk un bēdīgāk
Nekāda karma nelaba tur nav. pats nobraucu sezonu un viss bija čiki. kā ir tagad - nezinu. trasē bija pat baigi ok, tik prasījās pakaļējo zobratu bik lielāku
Quote from: Gacho on November 12, 2015, 14:35:12 bail iedomāties kādā stāvoklī tas mocis būs tad kad nākamreiz tiks ielikts sludeklī, jo ar katru reizi kļūst arvien bēdīgāk un bēdīgāk zvanīja man Mogo čalis, izrādās samērā pazīstams čoms un teica, ka pa 450-500 atdošot to brīnumu. Motors esot svaigi pārlasīts, attiecīgi tā plaisa ar vairs neesot. dakša taisna, viss esot vnk izjauktā stāvoklī. Hvz - moš, ja paņemt tīri trasei, tad pa 500 eu būtu samērā normāls variants kādam. plastmasas un lampu var uzsist gaisā un uzlikt stiklšķiedras būri. man pat liekas, ka man garāžā mētājas kaut kur tā kā - ja nu kādam nav žēl 500 tugrikus, tad var paņemt mopedku, kuru na v žēl nolocīt trasē
Nu vot ir visādi ratā braukšanas stendi. Reku Livonijai MC bija riepu dzedzināšanas stends. Protams brauca katrs ar savu moci, bet nu idejiski.Pāris dēļi un tērauda gabals. Karoc uzskatu, ka vajag ari kaut ko stulbu darīt masu pasākumos. Un pie šāda rasklada mēs nebojajam trases asfaltu un riepas nedeg tik ātri.