Puisītis ilgi skaidroja ar žestiem, ka viņu sauc Hulio
Kafiju dzersi? - Es nedzeru kafiju. - Varbūt tēju? - Es nedzeru tēju. - Viskiju ar kolu? - Es nedzeru kolu!
Informācija feministēm:Jebkurš, pat visīsākais, vīrieša lepnums, ir garāks par jebkurām, pat visgarākajām, sievietes skropstām.--Cirka izrāde. Zvēru dresētājs izpilda šausminošu triku ar krokodilu. Sitiens ar nūju krokodilam pa galvu, tas atver žokļus. Dresētājs novelk bikses un ieliek savas «mantiņas» krokodilam zobos. Vēl viens sitiens - žokļi aizveras. Publika šokā. Paiet viena minūte, otra... Vēl viens sitiens pa galvu, žokļi atveras, un... dresētājam viss savā vietā. Vētraini aplausi. - Godājamā publika! - saka dresētājs, - vai kāds negribētu riskēt un atkārtot šo triku? No pēdējās rindas atskan sievietes balss: - Es labprāt pamēģinātu, bet jūs laikam sāpīgi sitat pa galvu...--
-- Дорогой, ты станешь папой. -- Ты что, беременна? -- Нет, б****, Из Ватикана звонили
Mēs esam atbildīgi par tiem, kam ielejam!
Lidmašīnā sēž Amerikānis, Krievs un Latvietis. Amerikānis izmet mp4-Mums tādu daudz. Krievs paskatās uz Latvieti- Tikai bez jociņiem