Rodas jautājums, fotogrāfu apmaksā Streetfigters no dalībnieku maksas par apmācību, vai tas cilvēks ir vienkārši entuziasts un sava prieka pēc fotogrāfē?
Quote from: MartinsMarko on September 09, 2014, 10:40:42Rodas jautājums, fotogrāfu apmaksā Streetfigters no dalībnieku maksas par apmācību, vai tas cilvēks ir vienkārši entuziasts un sava prieka pēc fotogrāfē?Vienu briidi bija izdevies vienoties par shtata fotograafu - peedeejaas divas reizes jau atkal vairaak ir uz pashiniciatiivu. Taču sis jautajums tiek risināts un uz nakamo gadu mēgināsim sakārtot. JA ir piedāvajumi - esmu atvērts sarunām.
nu, vairāk jau entuziasti, tā, ka ja Tev ir kāds entuziasts, lai droši nāk , tikai mēs pēc tam bildes prasīsim . Uzstājīgi!
Bet tad kopskaitam jābūt vismaz 450 P.S> es vienmēr paskatos arī uz citiem, un mazliet salīdzinu, ko viņi dara savādāk , un vispār man patīk bildītes paskatīties no darba brīvajā laika
Quote from: Māšele on September 09, 2014, 12:13:22Bet tad kopskaitam jābūt vismaz 450 P.S> es vienmēr paskatos arī uz citiem, un mazliet salīdzinu, ko viņi dara savādāk , un vispār man patīk bildītes paskatīties no darba brīvajā laika Var paskatīties uz citiem kā kurš brauc, bet uz vienu skatīties nav saistoši. Citos Streetfighter mācību treniņos ir bijuši sakarīgi fotogrāfi, kuri bildē visus, bet nu šis ir bijis īpašs gadījums.P.S. Pēc postu skaita izskatās, ka tev arī rakstīt patīk, ne tikai bildītes skatīties