Ah Google Chrome ...
Quote from: GuciiC on July 18, 2011, 19:45:08Quote from: Landija on July 18, 2011, 19:38:00Quote from: rgx on July 18, 2011, 19:35:10Iešu iedzert... nesppēju izlasīt pēdējo vārdudamn...ir klusas aizdomas, ka mani piemeklē roņa slimība....kkur viņa leksikā šādu vārdu saskatīju kādu laiku atpakaļ.... man ar vienreiz tā gadījās ..domāju, ka es duma...a nē, izrādās internets Tā nemēdz būt
Quote from: Landija on July 18, 2011, 19:38:00Quote from: rgx on July 18, 2011, 19:35:10Iešu iedzert... nesppēju izlasīt pēdējo vārdudamn...ir klusas aizdomas, ka mani piemeklē roņa slimība....kkur viņa leksikā šādu vārdu saskatīju kādu laiku atpakaļ.... man ar vienreiz tā gadījās ..domāju, ka es duma...a nē, izrādās internets
Quote from: rgx on July 18, 2011, 19:35:10Iešu iedzert... nesppēju izlasīt pēdējo vārdudamn...ir klusas aizdomas, ka mani piemeklē roņa slimība....kkur viņa leksikā šādu vārdu saskatīju kādu laiku atpakaļ....
Iešu iedzert... nesppēju izlasīt pēdējo vārdu
piekrītu.....oh...Guciits ar tad ar mums psihenē? Pag, tad es mož varu uz turieni nedoties?
Quote from: Landija on July 18, 2011, 19:50:54piekrītu.....oh...Guciits ar tad ar mums psihenē? Pag, tad es mož varu uz turieni nedoties? Vajadzētu vēl Cepumjaunkundzi tur ievilkt un tad es laikam varētu mirt laimīgs
rgx nebaidies, mēs rītausmā ar saules vēju dosimies prom !
Es šogad nebūšu ne aptiekārs, ne ārsts. tagad man pat klusām raudāt neļauj.
bet lielā gulta tomēr nav pārāk brīva