Labvakar! Pārdodu baiku ZX6r ar sīkiem vizualiem defektiem Pilnais ekipējums tas ir ļoti forši. Kombis pienēsāts, krāsa piestrīķēta.Respektīvi viena no līkumiem kads čalis ar Hondu man ielika pakaļā. Viņm plastmasas astei un klipons beigts. Man uz pirmo skatu - apskrāpēts sāns, 2 pagriezieni nost, bonusā otra pusē nolūza kāpslis.Koroče xvz... gribu atpakaļ sumo - to remontēt laikam būtu ir lētak
Quote from: Sad on May 09, 2012, 20:59:49Labvakar! Pārdodu baiku ZX6r ar sīkiem vizualiem defektiem Pilnais ekipējums tas ir ļoti forši. Kombis pienēsāts, krāsa piestrīķēta.Respektīvi viena no līkumiem kads čalis ar Hondu man ielika pakaļā. Viņm plastmasas astei un klipons beigts. Man uz pirmo skatu - apskrāpēts sāns, 2 pagriezieni nost, bonusā otra pusē nolūza kāpslis.Koroče xvz... gribu atpakaļ sumo - to remontēt laikam būtu ir lētak kāda Honda? krāsa? Nr bija virsū? hvz, kā risina - es jau būtu pieprasījis, lai loka nost kāpostu - ja ir tups un uzpisas virsū. Ņemot vērā vēl pie tam CIK LĒNU Tu tur vizinājies....