Kopumā labi pabraukāts un labi pavadīta svētdiena, bet šodien nebija mana trases braucamā diena.
Quote from: mežamāris on September 14, 2014, 14:39:19Par plezīra braucieniem-Ar Goblinu novilkām Pokerbraucienu,visi punkti,580km laikam,man vēl +140 uz mājām,vidējais ātrums 107 km.st. pa Latgales ceļiem un pilsētām.Adrenalīns nosedz visu neizbraukāto vasarā.Ķiveri novilku sešas reizes benzīntankā.Martinam arī tika iekabināts-nevajag ignorēt grantiniekus! Domāju, ka būtu praktiski vienlaicīgi Jēkabpilī ieradušies , bet Gulbenē reāli uztaisījām pauzīti uz 15 min. + Atpakaļ ceļā no Balviem bijām aizbraukuši līdz Rēzeknei gandrīz un tad uz Viļāniem. Un šaja posmā bija ceļa remonts ar kādiem 8 luksoforiem, ne pie visiem gaidījām zaļo, bet tur nevarēja pabraukt ar konkurēt spējīgu ātrumu. Un izbraukts posms Vecpiebalga / Jaunpiebalga P33, īsāks ceļš par jauno uz Ērgļiem, bet remontētajā daļā ir ļoti daudz un interesantu līkumu.
Par plezīra braucieniem-Ar Goblinu novilkām Pokerbraucienu,visi punkti,580km laikam,man vēl +140 uz mājām,vidējais ātrums 107 km.st. pa Latgales ceļiem un pilsētām.Adrenalīns nosedz visu neizbraukāto vasarā.Ķiveri novilku sešas reizes benzīntankā.Martinam arī tika iekabināts-nevajag ignorēt grantiniekus!
kurš 7 dien bildēja?
Ar jautruli bija atsevišķa saruna, visu nogrūda uz Haze, Haze teica, ka ātrāk kā līdz Z-svētkiem būšot bildes... arī no Jūnija Bija vel kaut kas, tas nebija tas, kas savu maku un pulksteni man somā noglabāja?