Mēs ar Adrianu noteikti kur vizināsimies...ja būs brauciens uz Stelpi, gan jau pievienosimies...gaidam infu no rgx...Vai uz visu dienu? Negalvoju...bija doma ar riteņiem ar izvizināties...
Quote from: Sigsauer on April 20, 2014, 22:15:21Mēs ar Adrianu noteikti kur vizināsimies...ja būs brauciens uz Stelpi, gan jau pievienosimies...gaidam infu no rgx...Vai uz visu dienu? Negalvoju...bija doma ar riteņiem ar izvizināties... Par ritenjiem es kkaa paardomaaju
Quote from: Adriana on April 20, 2014, 22:26:09Quote from: Sigsauer on April 20, 2014, 22:15:21Mēs ar Adrianu noteikti kur vizināsimies...ja būs brauciens uz Stelpi, gan jau pievienosimies...gaidam infu no rgx...Vai uz visu dienu? Negalvoju...bija doma ar riteņiem ar izvizināties... Par ritenjiem es kkaa paardomaaju Nu tad baseins, kross, vai sporta zāle....izvēlies
Nē, nu man jebkurā gadījumā ir jāpačakarējas ar šķidruma nesaturēšanu sirgstošais dzelzs zirgu, līdz ar to nezinu vai vispār kaut kur varēšu doties
Quote from: ronis on April 20, 2014, 22:24:35Nē, nu man jebkurā gadījumā ir jāpačakarējas ar šķidruma nesaturēšanu sirgstošais dzelzs zirgu, līdz ar to nezinu vai vispār kaut kur varēšu doties Varu paradīt kur no apmēram pulksten 7:00 vari ar to čakarēties...nav tālu no tevis