Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - andrejins

Pages: [1]
1
Pasākumi / Re: Streetfighters.lv Motodiena 28. jūnijs
« on: June 29, 2015, 10:02:46 »
Pēc vigikiem es lecu viss kroplāk.  :'(

Martin katru reizi gaidīju cik ta augstu šoreiz tā pakaļa uzleks...  >:D  Bet kāda šķirba cik kropli vai skaisti lec, ja tāpat trāpa uz pjedestāla?

Nākamreiz pamēģini piebremzēt gabaliņu pirms tramplīna, lai atslogotu priekšējos amīšus pirms leciena, kā arī braucot jau uz tramplīna iedod bik ručkā... Pašam būs vieglāk piezemēties uz pakaļrata, nevis gaidīt cik dziļi ieraksies priekša :D


2
Motocikli / Re: Tehniska rakstura jautājums
« on: September 03, 2014, 10:10:54 »
Izskatās, ka rūsas un pagājušā weekenda motora vibrāciju rezultātā, manam er6 izpūtēja savienojumā metinājums ir "beidzies". (skat. pielikumu, bilde gan nav no mana aparāta, bet paskats pašlaik tāds pats)

Palasot Internetu, izrādās, ka ER6, Versys mocīšiem zināma kaite.  :chokchok:
Kuru cilvēki risina mainot uz aftermarket izplūdēm vai samaina garantijas laikā, kuri man īsti neder.

Pa manam, jādabūn ārā tas nolūzušais gals (klusinātāja pusē) un jāved piemetināt atpakaļ.

Gribēju uzzināt vai kāds ar ko līdzīgu ir saskāries - izpūtēja metināšanām, līdzīgām problēmām, servisiem kuri veic šādus remontus?

noravē to izpūtēju un galu aizbrauc kaut pie Baizeļa, lai piemetina atpakaļ, bet tas īsti varētu nebūt ilgs risinājums. Es visu trubu taisītu jaunu, lai šis te neatkārtojas!

Pages: [1]